İnternet Bağlantı Kopması

Merhabalar. 4 gündür internet bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. İnternetim sürekli kesiliyor. 2 saat internet erişimim oluyor, sonrasında kopma yaşıyorum, 2-3 saat erişimim olmuyor. Pazartesi arıza kaydı açtım, salı günü ekip geldiği esnada internet vardı ve teknik ekip sorun olmadığını söyledi. Sonrasında sorunum devam etti ve az önce gelen ekip “Sinyaliniz çok yüksek geldiği için kesinti oluyor. Yapabileceğimiz bir şey yok, altyapı ekibini yönlendiriyoruz, 1-2 gün sürer” dedi. 4 gündür düzgün internet hizmeti alamıyorum. Evde izlediğimiz yayınlar da, maçlar da internet üzerinden oluyor. Çok büyük mağduriyet yaşıyorum. İşlemlerin hızlanması için ne yapmam gerekiyor, sorunum en kısa ne zaman çözülür?

Merhabalar, ilgili birimimize bu durumu ilettim. Mümkün olan en kısa sürede çözüme ulaştırılması için gerekli iletişimi sağladığıma emin olabilirsiniz :pray:

1 Beğeni

Sizin verdiğiniz cevaptan sonra yeni bir ekip geldi, aynı şekilde kablolara baktı, sinyalin o esnada iyi geldiğini söyledi. İnternet kesildiği zaman kabloları çıkarıp takmamı söyledi. Şu an internetim yine kesiliyor ara ara. Altyapı kontrolü için ekip gelecek mi? Yaklaşık 1 senedir hizmet alıyorum böyle bir sorun yoktu, şimdi neden böyle bir sorun var? 4 gündür mağduriyet yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar, tekrardan ilgili birimimiz ile iletişime geçerek bu durumu aktardım. Haber aldığım zaman size bilgi vereceğim :raising_hand_man:t2:

2 Beğeni

Baran Bey tekrardan merhabalar. Açtığım arıza kaydında bugün altyapı ekiplerinin müdahale ettiği ve altyapı arızasının giderildiği belirtildi. Aramalara dönemediğim için iç hat ekipleri gelemedi. Az önce kopma sorunum tekrarladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar. Bugün teknik ekip geldi. Daire içi tesisata baktı, sinyal kontrolü yaptı ve sorun olmadığını söyledi, modem değişikliği yapıldı. Bundan sonra sorun yaşanmayacağını söyledi. Az önce internetim yine kesildi. Her gün aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım. Pazartesi gününden beri stabil internet bağlantım yok. 1 senedir TurkNet kullanıcısıyım fakat 1 haftadır problem yaşıyorum. Artık cidden dayanılmaz boyutlara ulaştı problem. Ücretini ödediğim hizmeti alamıyorum 1 haftadır. Sorunun artık çözülmesi için lütfen yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor? Ne zaman düzelecek?

Selamlar @DogukanM, kalıcı çözüm için tüm yöntemlerin denenip uygulanacağından emin olabilirsiniz. Adresinize tekrar saha ekipleri yönlendirildi. Müdahale sonrasında bağlantınızı tekrar kontrol edeceğiz.

1 Beğeni