Merhaba,
Hâli hazırda olan bir İnternet aboneliğimiz var, burada abonelik babamın üzerine kayıtlı fakat biz kendisini kaybettik, burada devir ile alakalı işlemler için veraset belgesi gerekli fakat bu bir hukuki süreç sonucunda elde edilebilen bir şey, biz de eğer oluyorsa iptalin sağlanması çünkü bu bir süre sonra otomatik olacak ve bu süreçte eğer olabiliyorsa yeni aboneliğe istinaden burada port vs kaybı yaşanmaması adına yapılabilecek başvuru vs yapılıp önceden randevu veya rezervasyon gibi eksik evrak vs gibi şeyler olmaması çünkü o süreç çok sancılı işliyor ve TurkNet tarafında bu operasyon yönetilemiyor, 3 defa bu süreci yaşamış biriyim.
Bugün bu konuyla ilgili Ramazan P. isimli temsilciniz ile görüştüm fakat bu görüşmeden sonra kendisiyle gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeden hiç memnun kalmadığım için, görüşmenin dinlenip tarafıma ulaşıp bilgi verilmesini talep ediyorum.
Bizim sorduğumuz şeyle alakalı yardımcı olmak, bilgi vermek yerine kendisi ısrarla farklı şeyler üzerinden cevap vermeye çalışıyor, sağlıklı bir iletişim sürdüremeyeceğimiz için görüşmeyi sonladırmak zorunda kaldım ve destek kaydına olmayan aslında talep etmediğimiz bir şeyi, talep etmişiz gibi cevap yazarak sonlandırmıştır.
Bu süreçte yeni abonelik durumu ile alakalı olarak yardımcı olabilecek birilerini yönlendirirseniz en azından sağlıklı bir bilgi alabileceğimiz, çok sevinirim.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.