İnstagram Hatası

Merhaba,
Geçen yıl Haziran ayında, “Bu özelliği çok sık kullanarak kötüye kullanıyordunuz,” gerekçesiyle instagram hesabıma engel kondu ve o günden sonra da etiketli gönderilerde asla gönderilerin tamamını değil sadece yirmi sekiz tanesini görüntüleyebiliyorum ve kesinlikle aşağı doğru akış vermiyor. O zamandan beri sorunu defalarca instagram desteğe bildirip çözmelerini istedim ama taleplerim hep yanıtsız kaldı. Troll ya da bot hesap değilim ve topluluk kurallarını ihlal edecek hiçbir şey de yapmadım. Başka bilgisayarlardan alınan instagram hesapları da benim kullandığım cihazlardan giriş yapıldığı zaman yine aynı sorunla karşılaşıyor. Bu sorunla ilgili acaba bir öneriniz olabilir mi?

Bu hangi eyleminiz sonucunda ortaya çıktı. Beğeni yapmak, takip etmek, yorum yapmak vb gibi

Dürüst olmak gerekirse saydıklarınızın hiçbiri. Instagram hesabımda o tarihte hiçbir gönderi yoktu .Yakın zamanda bir tane ekledim. Dediğiniz şeyleri de hiç de öyle çok sık değil aslında nadiren yapıyorum. Neyin onları bu kadar rahatsız ettiğini anlayamadım. Troll ya da bot hesap sanmış olabileceklerini düşünüyorum ama defalarca başvurup böyle olmadığımı belirttiğim halde bu sorunu düzeltmediler.

Hesap doğrulama işlemlerini yaptınız ise ve mail telefon onayı vb bilgileri de girdiniz ise sorun olacağını sanmıyorum. Ya fazla şikayet alıyorsunuz yada ip değişikliği VPN kullanımı gibi sebepler bu hataya sebep olabilir. Ama Instagram tarafında çözmeniz gereken bir problem gibi görünüyor

Sorunun instagram tarafında olduğu kesin ama şikayete konu olacak hiçbir şey yapmadım. Diğer değişiklikler de söz konusu değil. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

Sadece belirli bir cihazda problem varsa cihazı sıfırlayarak çözüme kavuşulabilir