İnstagram donma sorunu

instagram da herhangi bir videoyu izlediğimde sürekli donup başa dönüyor. Mobil veride ya da diğer operatörler de hiç sorun yokken TurkNet 'te bu sorunu yaşıyorum. Modem Asus DSL-ac51 ipv6 kapalı.

Selamlar @Emrahc, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Farklı bir cihazdan ve web sürümü üzerinden, tarayıcıdan deneyip bilgi verir misiniz? Bu sırada hizmetinizde aile profili tanımlı olup olmadığını ve IPV6’nın aktif olup olmadığını kontrol etmek istiyorum. Müşteri numaranızı benimle paylaşır mısınız? :handshake:

2 Beğeni

Mobil cihazınız android işletim sistemine mi sahip?

Bir arkadaşım gigafiberde bunu yaşamıştı şimdi hatırlayamadım ama ip adresini değiştirince düzelmişti galiba yarın konu çözüme kavuşmazsa sorarım arkadaşıma mhnin ne yaptığını.

Herkese merhaba,

Şuan iş yerindeyim eve geçip test ettiğimde tekrar yazacağım. Teşekkürler ilginiz için

ios ama android işletim sisteminde de aynı sorun mevcut

Merhaba,2012095 müşteri numaram farklı cihazda da aynı sorun yaşanıyor.

Selamlar @Emrahc, problem devam ediyor mu? Ediyor ise Online İşlemler - TurkNet üzerinden “Belirli Sitelere Erişim Sorunu” başlığı altında kayıt oluşturmanızı rica ediyorum :handshake:

Destek kaydı oluşturdum. Geri dönüş ne zaman yapılır ?

Merhabalar,
Modeminiz uzun süredir açık gözüküyor, modeminizi kapatıp 5 dk dinlendirdikten sonra modem ara yüzü üzerinden 1,6.11 veya 13. WIFI kanallarını seçerek deneme yapabilirsiniz.

Test yaptıktan sonra geri dönüş yapacağım

1 Beğeni