İnovasyon sahibi Turknet ve Cem ÇELEBİLER' e sonsuz teşekkürler

Ben rahat 15 yıllık internet kullanıcısıyım. Malum kendini tekel sanan internet servis sağlayıcı den o kadar çok çektim ki, hakarete bile maruz kaldım. Köyde iki koyunu güdemeyen tiplere masa veriyorlardı. Superonline den aldığım bağlantıyı bile kanıtlar ile sabit, sabote ediyorlar ve kendilerine dönmemi sağlıyorlardı. Sonu fiziksel kavga ve mala zarar ile sonuçlandı. Şimdi anlatsam roman olur.

Bundan bir kaç ay önce, yüksek hacimli iş dosyaları ve TT nin hız kısma politikası yüzünden o kadar bunalmıştım ki, iş kaybediyordum. Uploadlarım yarıda kesiliyordu. Günün yarısı upload ile geçiyordu. 1-2 yıldır TT alt yapısı ile TurkNet kullandım. Sonra bana adresimde Gigafiber sözü verdiler. başta inanması zor geldi. Bu yaşa kadar bir çok adres de oturdum ama fiber yüzü asla görmedim. Bir kaç ay sonra binamızda ‘’ TurkNet 1000 mbit burada ‘’ kutusunu gördüm. TurkNet söz verdiği gibi bir kaç ay sonra bana 1000 mbiti genç arkadaşlar eşliğinde hızlı bir şekilde yeni son teknoloji gpon ve modemler ile sağladılar. Artık yurt dışı bağlantılı işlerimi de buradan halledebileceğim ve ülkemi terk etmem de gerekmedi.

Hız ile iş kaybetmeyecek ve daha fazla iş alabileceğim. Teşekkürler TurkNet. Teşekkürler Türkiye de internetin Elon MUSK 'i sayın Cem ÇELEBİLER. Okuyan herkese teşekkürler.

2 Beğeni

Merhabalar @Murakus, her zaman en iyi şekilde hizmet alabilmeniz için var gücümüzle çalıştığımıza emin olabilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve bu hizmetin tadını çıkarın :rocket::heart:

1 Beğeni

ben de uzun zamandır internet aleminin içindeyim. gerek mmo oyunlar gerek rekabetci oyunlar. son zamanlarda da yazılım ile ilgileniyorum, ama bir sorun var. ankara’da sadece 1 ilçede gigafiber var. yıllardır sadece 1 ilçede :slight_smile: malum firmanın altyapısını kullanmaktayım vdsl abonesiyim onu da fiber diye satıyorlar işte. merakla bekliyoruz ankara’da yaygınlaşmasını. teşekkürler.

1 Beğeni

O sözü kimden nasıl nerede aldığını bize iletirsen İstanbul’un ortasında bizde evinde fiberi görmemiş kullanıcılar olarak talep edebilir ve aksiyon alabiliriz. Zİra OİM üzerinden yazılan, sözlü olarak görüşülen taleplerde sürekli gigafiber istiyorum linkinden öteye gidilemiyor :slight_smile:

1 Beğeni

Efenim, ben malum çocuk değilim ve şunu yıllar boyunca malum internet servis sağlayıcı kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki, Türkiye’ nin siber alt yapı önündeki en büyük kanser yine bu malum internet servis sağlayıcı olacaktır. Onlar sadece aynı bağlatıyı süt gibi sulandırarak millere satmanın, tembelliğin ve aç gözlülüğün peşindedirler. Ülkenin dört bir yanına fiber döşemişler külliyen yalan. Fiber dediğimiz fiber kablo ile odanızdaki masada Gpon cihazına ve gpon dan modeme kadar gelen kablodur. Bakır yok, hat gürültüsü yok. Umarım siz de bu ayrıcalığa sahip olursunuz.

1 Beğeni

Önce sokağınızda caddenizde IST belediyesinin internet servis sağlayıcı Lere hazırlamış olduğu kazıların var mı yok mu olduğundan emin olun. Üzerinde ISTTELKOM yazar. Sonra bana bu sözü TurkNet Müşteri Hizmetlerinden verdiler. Sesli çağrı ile görüştük. Malum internet servis sağlayıcı ye kalırsa senin villan yok, senin bir sitede oturmuyorsun, zengin değilsin kısacası, ya da dayımın oğlu değilsin neyine senin 1000 mbit diye davranıyorlar. verdikleri 100 mbiti de aylar içinde kademeli olarak 64 mbit e kadar çekiyorlar total de 92/100 mbit performans aldığın bağlantıyı. 1000 verseler bile, 400 TL den yukarı olacaktır. Yolun yolabildiğiniz kadar politiası var malum tekel zihniyetli internet servis sağlayıcı de.

1 Beğeni

Merhaba @muratuz, kullanıcımızın adresine gigafiber altyapımız gelmiş ama bu planlama içerisinde olan bir mahalledir. Ekipler planlamaya dahil olan adresler için iş planlarına sırasıyla çalışma yapıyorlar. Link üzerinden gönderilen talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir.

Sanırım diğer şehirler üvey evlat.Ne zaman bir gigafiber altyapısı görsem hep İstanbul.Bizim adrese gelse ben aylık şuan ki parayla 1000 TL fatura ödemeye razıyım.Ama hep istanbul hep