İndirme çok yavaş

357**** nolu TurkNet müşterisiyim, 100 Mbps fiber internet paketine abone oldum, Türk telekom ekipleri gelip kurdular, kurulduğundan beri 2 haftadır download da 10 Mbps hız alıyorum ve üstüne çıkmıyor. Yani fiber hat adsl kadar hız veremiyor. Turk telekom ekipleri bugün yine geldiler hattı ve modemi kontrol ettiler ancak sorunun TurkNet tarafından olduğunu ve download hızının 10 mbps olarak tanımlandığını söylediler. Turknetten halen gelen giden yok. Ek olarak telefon uygulamasında teknik & destek bölümünde teknik bilgiler görünmüyor ve internetten online işlemleri açtığımda modem buluşmuyor yazısını görüyorum. Modemi telefon uygulamasından resetleyemiyorum ve kaç saattir online olduğunu telefondan göremiyorum. Çözüm üretebilecek birileri varsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Ve birinde aynı sorunu var okudum şikayet varda internet hızını 10mb olarak sabitlenmiş üdzeltilmesini istiyorum…

Online işlem merkezi üzerinden açtığınız destek kaydından talebinizi iletebilir. Yaşadığınız bilgi görüntüleyememe problemini iletebilirsiniz. Size oradan daha detaylı bilgi verilecektir.

Selamlar @namiki.9, 69958074 numaralı kaydınıza istinaden sizinle iletişime geçildiğini ve konu hakkında mutabık kalındığını görüyorum. Buna istinaden konunuzu sonlandırıyorum. Keyifli kullanımlar dilerim :heart_hands:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.