İlk Modem Kurulumu

Merhaba TurkNet’e farklı bir internet sağlayıcısı üzerinden geçiş yapmaktayım internet aktivasyonumun tamamlanmasına az kaldı fakat aktivasyon tamamlandığında modem kurulumunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aşağı kısma modem arayüz görselini bırakacağım burada sadece kullanıcı adı ve şifre yazmam yeterli olacak mı yoksa ek bir ayar yapmam lazım mı?

Modem: ZTE ZXHN H298A V1.0
Paket: 100Mbps Fiber

1 Beğeni

Ppp kullanıcı adının alt kısmında mavi bir uyarı yazısı var TT den farklı bir operatör kullanacak iseniz şeklinde. Ona tıklayıp TurkNet in size vereceği DSL kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Hepsi bu kadar. Hayırlı olsun şimdiden :pray:

Ayarlamaları bu görseldeki gibi yaptım fakat hala internet bağlantım mevcut değil. @ModeratriX



Fiber altyapıda Türk Telekom’un vermiş olduğu modemler kurulum gerektirmez. Aktivasyon tamamlandıktan sonra otomatik olarak kullanıcı adı ve şifre bilgilerini alır ve internete bağlanır. Eğer bir sorun yaşıyorsanız modemi resetlediğinizde modem gerekli ayarları otomatik şekilde alacak ve internete bağlanacaktır.

Önceki sağlayıcım da aslında sizin dediğin gibi kurulum yapmadan kullanım sağlıyordum fakat TurkNet 'e bu durumu belirtmeme rağmen kurulum yapmamı istediler ve aradığım 2 müşteri hizmetleride özellikle kurulum yaptırdı. Siz yinede ayarları doğru yapıp yapmadığımı söylerseniz çok sevinirim.

Hizmetiniz fiber mi? Aktivasyon tamamlandı mı?

Teşekkürler kurulumu doğru yapmışım şuan sorunsuz kullanım sağlıyorum.