İlk internet başvurusunda Aktivasyon süreci

Öncelikle merhaba, 5 eylülde müstakil evimdeki altyapıyı aktif ettirdim ve hemen akabinde TurkNet 'e başvuru yaptım (adresteki ilk internet olacak). Bana aktivasyon yapıldıktan sonra internetin kullanılabileceğini söylediler ve o günden sonra da ses seda çıkmadı. 3 iş günü geçti ve mesleğimden ötürü sürekli internet gerekli (öğretmenim seminerlerim ve uzaktan eğitimlerim var). Kendi internetimi kullana kullana bitirdim ve bir an önce internet bağlantımın yapılması gerekli. Evet normal süreç 2-6iş günü biliyorum ama bu süre oldukça uzun. Bu işlemler normalde de böyle uzun mu sürüyor yoksa bir sorun mu var. Süreci hızlandırmanın bir yolu yok mu?

Merhabalar,
talebin yoğun olduğu bölgelerde bekleme süresi normalin üzerine çıkabiliyor. Aksi bir durum müşteri temsilcisi tarafından belirtilmediği durumda beklemeden başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor fakat destek kaydı açıp sürecinizin hızlandırılmasını istediğiniz söyleyebilirsiniz.

1 Beğeni

Selamlar @yefes, aktivasyon sürecinizin tamamlandığını görüyorum. Kopma sorunu yaşadığınız belirtmişsiniz. Bunun için arka planda çalışmalar devam ediyor. Stabil bir hizmete kavuşmanız adına gereken aksiyonların alınacağına emin olabilirsiniz.