İlk ay ücretsiz olmadı

merhaba, ben 7 nisanda TurkNet satış personeliyle görüşme sonucunda turkcellden TurkNet 'e geçtim, satış personeli ilk ayın ücretsiz olduğunu ve deneme süresi sonunda memnun kalmazsam ücret ödemeden aboneliğimi sonlandırabileceğimi söyledi. Sorun şu ki 16 nisan 2024 faturamın kesilmiş olduğu tarafıma iletildi ne yapmam lazım kaçırdığım nokta neresidir yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Böyle bir bilgi var sitelerinde

Paranızı nasıl iade edeceğiz?

İlk fatura döneminizin 15 Haziran – 15 Temmuz olduğunu düşünelim. Hizmetinizi kullandınız ve beğenmediniz. Bize 11 Temmuz’da iptal talebini ilettiniz. Ancak, bundan önce ilk faturalarınız çıktı ve ödeme yaptınız. (Ödeme yapmadıysanız faturalarınızı ödemenize gerek yok.)
Biz iptal talebinizi işleme alacağız. İptal işlemi bittikten sonra 15 gün içerisinde, kredi kartıyla veya banka kartı ile ödeme yaptıysanız kartınıza, diğer yöntemlerle ödeme yaptıysanız bize iptal talebinizde bildireceğiniz IBAN numarasına, Özgür İletişim paketi kullanımı ve kullandıysanız Kurulum Hizmeti ile ilgili ödemelerinizi size iade edeceğiz.

Bu kampanya; telefon hizmeti için yaptığınız paket dışı kullanımlarınızı, evinizde iç tesisat dışında kablo çekimi yapıldıysa ekstra yapmış olduğunuz kablolama ücretini, bizden modem aldıysanız onun ücretini kapsamıyor.

Eğer hizmeti beğenmez ve iptal ederseniz bu şekilde bir süreç var diye biliyorum.

Selamlar @solomonkarl , muhtemelen satış esnasında arkadaşını getir kampanyasını veya beğenmezseniz paranız iade kampanyasını yanlış anlamış olabilirsin. Profilinde herhangi bir müşteri numarasına ulaşamadım.

Eğer arkadaşını getir kampanyasına katıldıysan sen ve arkadaşın kampanyaya dahil olduktan sonra çıkan ilk faturasını ödediği takdirde bir sonraki ay ücretsiz kullanım yapabiliyorsunuz. Arkadaşını Getir — TurkNet adresinden detaylara ulaşabilirsin.

İlk ay beğenmezsen paranız iade kampanyası hakkında bilgi almak için;
Beğenmezseniz Paranız İade — TurkNet

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.