İlk ay bedava

İlk ay bedava hizmetinden yararlanmıştım ancak bu ay hem bedava olan fatura sisteme yansıtılmış hemde bu ay gelen fatura dolayısıyla iki fatura olmuş yani 200 tl lütfen yardımcı olurmusunuz

TurkNet’de ilk ayınız mı ? 0 dan mı kurulum yapıldı ? Transfer yoluyla mı bir geçişiniz oldu ?

İlk ay ücret ödemedim fatura gelmişti ama bedava olduğu için sıfırlanmıştı ücret. Şimdi ikinci ay ücreti gelmiş TurkNet in öde-kullan sistemini yürüttüğünü biliyorum ama sistemde ilk ay gelen yani sıfırlanan ücreti de eklemişler yani toplam 200 TL yazılmış.

Şimdi TurkNet’de 1 ay bedava kullanma hakkı şöyle işliyor. İlk ay faturanızı zamanın da öder iseniz ve davet kodunu verdiğiniz veya aldığınız kişi zamanında faturasını öder ise 2. ay ücretsiz kullanım hakkı kazanıyorsunuz. Yani sizin ve davet kodunu verdiğiniz veya aldığınız kişi faturayı zamanın da ödemez ise malasef ücretsiz kullanım hakkın dan yararlanamıyorsunuz. Fakat ilk ay size fatura çıkmadığını 2. ay da 2 fatura birden geldiğini söylüyorsunuz. Orta da bir karışıklık var gibi duruyor. @EFG size bu konu da müsait olduğun da yardımcı olacaktır. İsterseniz buradan detaya bakabilirsiniz faturanızın. Daha detay için pdf olarak da inceleyebilirsiniz.