İletişim bilgisi güncelleme

merhabalar TurkNet 'te kayıtlı olan numaram yaklaşık olarak 4 aydır kapalı online işlemlere bu nedenle giriş yapamıyorum defalarca bana ulaşmanız için size mail telefon vs aradım ama geri dönüş olmadı 2 aydır da internetimde sıkıntı var çözebilmem için bana ulaşması gereken bir müşteri temsilcisine ihtiyacım var artık her kanalı deniyorum.

1 Beğeni

Merhaba @xeb, bu konuda ben size yardımcı olmaya çalışacağım. Bana özel mesaj üzerinden kapalı olan GSM numaranızı ve şu an aktif olan GSM numaranızı yazar mısınız?

1 Beğeni

size mesaj atamıyorum ulaşabilmem için başka bir şeçenek varmı?

Bana mesaj atabilmeniz için sizinle iletişim başlattım. Mesajıma cevap verebilirsiniz.

Bilgilerinizi isteğiniz üzerinde güncelledim. Size OİM entegrasyonu için şifre yolladım. Şu an erişiminiz için hiç bir sorun yok.

2 Beğeni

teşekkürler aylardır uğraştığım sıkıntımı 10 dk de çözdünüz internet site açılış hızları speed test te 35 mbps yi 38-40 arası vermesine rağmen interent sitesi açılışlarında yada oyunlarda ani ms artışları oluyor onun için nasıl yardımcı olabilirsiniz?

1 Beğeni

Ben teşekkür ederim. Tüm kullanıcılarımıza yardımcı olabilmek için buradayım. Tabii bu sorununuzda da size yardımcı oalbilirim. Bize bir destek kaydı açın. Kaydınızın numarasını daha sonra bana özel mesaj üzerinden iletin. Sürecinizi ben ilerletirim :slight_smile:

1 Beğeni

tamamdır TurkNet Online İşlem Merkezi den yapıyorum