İki gündür internet yok

Merhaba 2 gün önce DSL ışığı kesildi.Hemen destek kaydı oluşturdum(Destek Numarası:59317221)Ertesi gün saha dolabından gelen kabloyu kontrol ettim.Sokağın girişinde, boş bir arsadan geçip evlere doğru giden kablo orada kopmuş.Arsada inşaat yapılıyordu muhtemelen onlar koparttı.Türk Telekomdan gelen bildirimde arızanın 04/01/2023 tarihine kadar devam edeceği belirtilmiş.İki hafta sürmemesi gereken bir süreç olduğunu düşünüyorum.Sadece bizi etkileyen bir durum değil sokağın yarısında internet yok.Süreci hızlandırabilir miyiz?

1 Beğeni

Bu durumda maalesef altyapı sağlayıcısının belirtmiş olduğu tarih veya öncesinde kablo ekibinin gelip kabloyu onarmasını beklemek dışında yapabileceğiniz ekstra bir şey yok. Ortak altyapıdan hizmet veren hiç bir ISS in de yapabileceği bir şey yok. Umarım arıza kısa sürede çözülür :pray:

1 Beğeni

Piyalepaşada oturuyorum bendede 2 gündür yok önceden sadece kopma oluyordu şimdi hiç yok.

Umarım en kısa zamanda çözülür

1 Beğeni

Yanıtlarını beğenmekten yoruldum belki etkisi olur diye ahahahsd

1 Beğeni

Selamlar @semzy, sizi tekrar forumda görmek güzel :raised_back_of_hand: Yaşanan talihsiz olay adına üzgünüm. Yerel sağlayıcı altyapısına ait bir kablo olduğu için yalnızca onlara ait saha ekipleri işlem yapabiliyor. Biz kaydınız üzerinden ekiplere bilgi ilettik.

1 Beğeni