yorumları sizlere bırakıyorum o kadar şey yazdım hiç birini okuduklarını zannetmiyorum gene iç tesisat olarak sonuçlandırdılar. Bende iç tesisatsa bana bunu resimlerle kanıtlayın diyorum ses yok onu geçtim 2 gündür türk telekoma bildirildi görünüyordu destek kayıt durumu ama destek kaydına hiç bir türlü iş emri numarası yazılmadı ilk bildirildiğinde yazıldı daha yok onuda geçtim 2 gündür dsl hattım hiç kesilmemiş türk telekoma bildirildiğinde türk telekom hiç kablo sökmeden ölçüm yapmadan nasıl iç tesisat olduğuna karar verdi ?
Merhaba @kamil443 modem arayüzüne giriş yapıp hat değerlerinizi paylaşırmısınız. İyi günler dilerim.
bunlarda destek kaydındaki son güncellemeler ben bu destek kaydına daha mesaj yazmam ama ankastreye gelen hızın 35 mbps olduğuna dair kanıt gelenenkadar ve ölçülen tesisatın destek kaydında da yazdığım gibi benim olduğunu kanıtlar resimler gelene kadar belli aralıklarla destek kaydı oluşturacağım.
hızım düşmeden sinyal zayıflama 8.2 8.5 arasında değişiyordu ama hızım hiç10-15 mbps aşağı düşmüyordu en fazla 3-4 mbps oynuyordu . şuan 0.3 fark var snrde ama 10-15 mbps fark var 35 mbps aldığımda snr değerim genelde 8 8.5 oluyor.
bu arada kanıt istemem boşuna değil pandemi döneminde dahada aşağı düşmüştü tt ekibi gene hiç hat demişti allahtan ev telefonu vardı onu takıp bakınca çevir sesi gelmediğini söylediğimde bir zahmet gelip baktılarda saha dolabından düzelttiler. ondan sonra benim tt ekibine güvenim sıfır. btk üzerinde şikayetim mevcut bu konuda kayıtları duruyordur yetkisi olan inceleyebilir
Sinyal zayıflamanız makul seviyede peki altyapı max verilebilirlik miktarına bakarmısınız.
Link
Bu bağlantıdan bakabilirsiniz.
anladığım kadarıyla vdsl boş port olmadığı için adsl veriyor şuanda yakın zamanda baktığımda netspeed 65 TurkNet 35 diyordu
şuan modem üzerinden dsl teknolojisi oto idi ne olur olmaz diye vdsl yaptım haliyle modm yeniden başladı ve hat zayıflaması 8.6 oldu ben artık akıl sır erdiremiyorum herhalde pandemi döneminde ki gibi hızım gittikçe düşecek telefon çalışmamaya başlayacak ondan sonra düzeltecekler bunu
merak ettiğim bir konu var türk telekom TurkNet 'e bilgi vermeden port değişikliği yapabilir mi ? çünkü yakın zamana kadar apartmana yeni bir taşındı ve internet bağlatacaklardı burdaki endişem tt den bağlattıkları için benim port sağlam diye onlara verip beni bozuk porta almış olabilirler mi
yazdıklarıma ek olarak ekliyorum pandemi döneminde 8 mbps düştüğünü telefonun çalışmadığını söylemiştim ona ilişkin btk şikayet numaram :25978307 tarihi 20.04.2020
ondan sonra hattım 24.11.2021 tarihinde gene 20mbpslere kadar düşmüş ve yine iç tesisat olarak sonuçlandırılmış o zaman destek kaydımla ilgilenen kişiden resim istemiştim ve iletmişti ancak resimdeki hizmet numarası bana ait değildi bunu ilettiğimde türk telekoma iletilmişti ve sonrasında düzelmişti konuyla alakalı btk şikayet no:100250686
btk öncesinde illaki TurkNet tarafında destek kayıtları mevcuttur ancak geçmiş dönem destek kayıtlarını göremediğimden birşey diyemiyorum.
Ben kesin olarak iç tesisattan değildir demiyorum veya ekip çağırmamak için uğraşmıyorum ama bu kadar olay atlattıktan sonra ve her seferinde sahadan çözüldükten sonra benim bu kanıtları istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum bana hızın ankastreye geldiğini hizmet numaram gözükecek şekilde, hız testinin yapıldığı saat güncel olarak gözükecek şekilde, ölçülen hız değerleri görünecek şekilde, ankastre kutusunun kapağı ndaki yazı gözükecek şekilde fotoğraflasınlar olsun bitsin veya tt ekibi kesin geleceği gün ve saati bildirirse o gün izin alırım işten bizzat gözlerimle görürüm.
Selamlar @kamil443, oluşturulan arıza kayıtlarına istinaden önce santral sonra bina içerisindeki ankastre kutusuna kadar inceleme sağlanır. Bu alanlarda sorun tespit edilemez ise iç tesisatınızın kontrol edilmesi gerekir. Yerinde destek hizmeti alarak iç tesisatınızı kontrol ettirebilirsiniz. Herhangi bir müdahale yapılmaz ise ücret ödemezsiniz. İç tesisatınızı kontrol ettirmediğiniz sürece maalesef bu konuda net bir çözüme ulaşmanız mümkün değil.
Sürecin işleyişi hakkında bilgim var. Ancak önceki yazdıklarımı detaylı okursanız asıl sorunumu anlayacaksınız. Tarihlerini belirttiğim olaylarda iç tesisat diyip sonradan sahadan düzelten tt ekibine güvenim yok kimse kusura bakmasın bana kanıt sundukları zaman bende gerekli aksiyonları alırım. 2021 yılında istediğimde gayet normal bir şekilde karşılanıp resim gönderilmişti ama oda farklı tesisattan geldi tabi orası da ayrı bir olay ondan sonra tt ekibinin sözüyle iş yapmam bekleniyor. Benim diyeceklerim bu kadar başka diyeceğim bir şey yok
Okuyan yazan herkese teşekkürler.
Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden paket değişikliği talebi iletebilirsiniz.
Merhaba @KASPAROV @alperenatici ;
Saat 15:40’larda elektrik gitti ve 16:20 civarında geri geldi geldiğinde durum şu
şuan evde değilim uzaktan bakıyorum duruma bağlandığında nasıl tepki verir bilemiyorum herhangi bir kesinti yapar mı büyük ihtimal yapar eve gidince deneyip yeniden başlatıp yeniden ekran görüntüsü ileteceğim. Normalde ben açıp kapattığımda 22mbpsyi geçmeyen ve snr değeri 9 ve altına inmeyen değer nasıl oluyor da elektrik gidip gelince sinyal zayıflaması sabit kalıp snr değeri 0.5 lere kadar düşüyor ve nasıl 35’e fulluyor.
Sorun iç tesisatsa elektrik gidip gelince iç tesisata ne oluyor ? Tesisat kendisini otomatik mi yeniliyor ? Tesisatta ki kablolarda temassızlık varda elektrik gidip gelince onlar mı birleşiyor ?
var mı bu durumun mantıklı ve bilimsel bir açıklaması
Merhaba,
İç tesisat : modemin arkadasında dsl girişine takılan ince bir kablo vardır o kablo dışardaki ankastre kutusuna bağlıdır. Modem ile telefon kutusu arasındaki kabloya iç tesisat deniyor. Elektirik hatlarıyla ilgilisi yoktur, ayrı bir hattır.
O dsl kablosu eskimişse, yalıtımı kötüyse, kabloda soyulmalar, arada kopmuş yerleri tekrar bağlandığında zayıflama oluşturur ekler çoğaldıkça zayıflama artar, senin hattının yalıtımı kötüyse yanından geçen kabloların içinden geçen elektirik veya sinyallerin kablonu bozma olasılığı olabilir. Başka kullanıcılar komple kabloyu değiştirmek yerine odadan modeme gelen kabloyu değiştiriyor düzelmiyor, çünkü duvardan geçeni komple değiştirmek gerekebilir.
Telefon kutusundan kaç hız geldiği anlamak için en iyisi modemi dışardaki kutuya direk bağlamak ve hat değerlerini kontrol etmektir
TurkNet belirli bür ücret karşılığında iç hattınızı kontrol sağlanıyor. Kablo yenilemek istiyorsanız, gelen ekibe ek ücret karşılığında m başı kablo yenilemesi yapıyor.
Dolaptaki sinyalin bozulmuş olabilir, tekrar elektirik gelince sinyal doğru gelmiş olabilir.
@CKLasT hadi dolaptaki sinyal bozuldu sonra düzeldi hat zayıflamam hiç değişmeden snr değerlerim nasıl 0.5 lere düştü iç tesisat diyorsunuz o zaman gene hat zayıflamanın yükselmesi lazım yükselme yok 30-35 arası gördüğm değerler bunlar. şimdi modemi yeniden başlatsam hızım 22 civarı olur snr gene 8-9 olur zayıflamam gene değişmez. resimleri inceleyebilirsiniz hepsi mevcut
@CKLasT iç tesisatın elektrik hattıyla alakası yok onu biliyorum ama elektrik gittiğinde belli bir süre sonra ev telefonuda çalışmıyor.
En iyi anlamının yolu direk kısa kabloyla ankastreye modemi bağlamak. O zaman ankastreki değerleri görürsen belki daha iyi değerler göreceksin o zaman iç tesisatını değiştirmek isteyeceksin.
Snr değeri kullanıcı artıkça azalır. Belli bir kapasiye vardır.
Modem hat zayıflamasını düşük göstermesi kablon iyi durumdadır ama içindeki bakırıda kötü olabilir, yüksek hızı taşımaya elverişli olmaya bilir.
İç tesisatını değiştir demiyorum. Ankastreden kendin kontrol sağlarsan kendin görmüş olursun.
modemi oraya bağlama imkanım maalesef olsa hemen yapım ondan dolayı tt ekibinden resim istiyorum ki bunu 2021 senesinde istediğimde TurkNet itirazsız iletmişti tabi onlarda farklı birinin resmini atmıştı allahtan hizmet numarası görünsün demiştim. bakın şuan eve geldim 2.cihaz bağlanır bağlanmaz normal olarak hat kesilip yeniden bağlandı durum tam dediğim gibi oldu
@CKLasT 2021 ve 2020 senesinde yaşadığım ve sonradan sahadan çözülen sorunların btk kayıt numaralarını ilettim yetkiniz varsa inceleyebilirsiniz. binada internet kullanan sayısı sabit onu geçtim şuana kadar hiç boş port yok diyordu alt yapı sorgulamada şuan boş port var yanı kullanıcı artma yerine azalma var