Hogwarts Legacy'nin Nintendo Switch sürümü ertelendi

Harry Potter: Hogwarts Legacy, PlayStation 4 ve Xbox One’da iyi bir performans sergiledi ancak hayranların Switch sürümünün aynı başarıyı tekrarlayıp tekrarlamayacağını görmek için biraz daha beklemeleri gerekecek.

Daha önce Temmuz ayında yayınlanması planlanan Hogwarts Legacy’nin daha fazla optimizasyon çalışması için Kasım ayına ertelendiği Avalanche Software tarafından bugün Twitter’dan duyuruldu.

“Hayranların oyunu Switch’te oynamayı dört gözle beklediğini biliyoruz, bu nedenle mümkün olan en iyi deneyimi yaratmak en önemli önceliğimiz. Sabrınız için teşekkür ederiz.” Avalanche’ın önünde büyük yapacağı büyük bir iş var. Hogwarts Legacy eski konsollarda istikrarlı bir performans sağlamayı başarmış olsa da, Switch standart PlayStation 4 sürümünden bile daha az güce sahip. Marvel’s Midnight Suns oyunu da stüdyoların platformdan vazgeçmesine neden olan ve iptal edilen Switch portları arasında bulunuyor.

Buna rağmen Switch platformunda aralarında The Witcher 3 ve Nier Automata’nın da bulunduğu bazı etkileyici portlara da ev sahipliği yapıyor. Avalanche, özellikle neslin en iddialı açık dünya oyunlarından biri olan Hogwarts Legacy’nin Switch versiyonunu optimize etmeyi başarırsa, platformun bugüne kadarki en etkileyici teknik başarılarından birine tanıklık etmiş olacağız. Hogwarts Legacy bu yılın başlarında güçlü yorumlarla birlikte piyasaya sürüldü ve şimdiye kadar 1 milyar dolardan fazla kazandı. Diğer yandan trans karşıtı görüşlerini açık açık paylaşan markanın yaratıcısı J.K. Rowling ile bağlantısı nedeniyle oyunun başarısı dünyada tartışmalara konu oldu.

Hogwarts Legacy, Nintendo Switch için 14 Kasım 2023’te piyasaya çıkacak.

1 Beğeni