Hizmet nakil sorunu

İyi günler ben 1 mayıs 2023 tarihinde hizmet nakli için TurkNet 'e başvurdum ama hala internetim nakil edilmedi uygulama içerisinden sürekli aynı ezber cümlelerle geçiştiriliyorum. Modem kurulumu yapacak arkadaş bana ulaştı ama fiber kutusundan dairelere kablo çekilmediği için kurulum yapamayacağını söyledi. Fiber kutusundan daire önüne çekilen kablo taşeron firma tarafından yapılması gerekiyormuş ama ben ulaşım sağlayamıyorum o yüzden kurulum yapamıyorum daire önüne kablo çekildiği taktirde gelir kurulum yaparım dedi. Üniversite öğrencisiyim ve son senem hem tez yazmam gerekiyor hem derslerim hem finallerim var şuan hiçbirini idare edemiyorum çünkü telefon internetim de bitti ve çok fazla ek paket aldım. Bugün başvurmamın 8.günü ve 7. iş günü ve nakil için verilen süre doldu. Lütfen artık ezber cümleler yerine bana çözüm odaklı aksiyonlar oluşturabilir misiniz?

1 Beğeni

Selamlar @2dish, öncelikle nakil talebi için ilettiğiniz adresin hatalı olduğunu görüyorum. Bu yüzden süreç ilerleyememiş. Doğru adres üzerinden sürecin tekrar 08.05.2023 tarihinde başladığını görüntüledim. Yerel sağlayıcı fiber altyapısı üzerinden hizmet alacaksınız. Bu yüzden yerel sağlayıcı saha ekiplerinin işlem sağlaması gerekiyor. İlgili ekiplere gereken taleplerin iletildiğinden emin olabilirsiniz. Ben de önceliğinizi aktardım.

1 Beğeni