Hizmet İptali SOnrası Geri Ödeme

Fiyat artışları sonrası ödediğim ücret ile farklı bir ISS üzerinden aynı fiyata 5 katı hız alabilidğim için hizmet iptali için başvuru yaptım. 04.02.2023 tarihinde aptığım iptal başvurusuna aynı gün geri dönüş sağlandı. Telefonda konuştuğum hanımefendi, kullandığım gün kadar ücretin toplam fatura miktarı üzerinden düşüleceği bilgisini verdi.

249 TL olan toplam hizmet bedelinden yapılan geri ödeme 142.8 TL. 5 gün kullandığım hizmetin bedeli nasıl oluyor da 107 TL oluyor aklım almadı. Açtığım destek kaydının birtanesi otomatik kapandı ( Artık abone olmadığım için Turknetin gözünde bir önemim kalmadı tahminimce).

Bu konuda bu ücretlendirmenin nasıl yapıldığına dair bir bilgilendirme yapılabilir ise çok memnun olurum. Abonelik belgemi indirsem oraya bakıcam. Ancak sistem izin vermiyor.

Selamlar @CanZiy, kontrol sağladığımda 249,90 TL tutarında iade görüntülüyorum. 62001128 numaralı kayıt üzerinden inceleme devam ediyor.

Selamlar @alperenatici. Tarafıma gelen mesajın ekran görüntüsünü ekliyorum. 249 TL olması da garip. Mart ayının ilk 5 günü kullanmış olarak gözüküyor olmam lazım sistem üzerinde.