Hizmet dondurma

Hizmetimi 2 kere toplamda 180 gün dondurdum ve artık donduramıyorum. @EFG 180 gün daha uzatma şansınız var mı acaba?

Almanya’da yaşıyorum burada aboneliğimizi kapatacağımızı söylediğimizde kafalarına göre insiyatif kullanabiliyorlar ve aboneliği feshetmememiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Sizin de öyle bir yetkiniz var mı?

Eğer hizmeti donduramayacaksam iptal edeceğim ama dondurabilirsem büyük ihtimalle 6 ay sonra devam kullanacağım.

Bir de şu an Türkiye’de bankamda aylık ücrete yetecek kadar para yok. Bu durumda ücreti çekemeyince ne oluyor? Ödeyene kadar hizmet mi donduruluyor?

Merhaba yılda 2 kez dondurma hakkınız oluyor. 3 ay 3 ay şeklinde eğer 180 günü aştı ise tekrardan dondurma işlemi sağlanmıyor.

1 Beğeni
2 Beğeni

Yani geciktirip ödemezsem %0,083 gecikme faiziyle ve 30 tl işlem parasıyla 120 tl gibi birşeye denk geliyor. O zaman aboneliği kapattırıp açtırmak daha mantıklı. Davet koduyla 1 ay ücretsiz kullanırım hem.

Merhaba @Tarik, konu hakkında en detaylı bilgiye web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

2 Beğeni

Kesinlikle ama aynı isimle tekrar abonelik açtığınız zaman sanırım davet kodu olayı olmuyor aynı aileden farklı bir aile bireyi ile olabilir.

1 Beğeni

Ben şimdi iptal başvurumu yaptım ama bir sorum var. Bugün 140 tl fatura kesilmiş, TurkNet hatırladığım kadarıyla ön ödemeliydi. Şimdi bu faturanın sadece 1 günlük ücretini mi ödeyeceğim?

Merhaba , @Tarik

Kullandığınız gün kadar ücret alıyor.

1 Beğeni

Anladım, hepinize teşekkür ederim.

1 Beğeni