Hızımı 50 mbps yükseltebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar altyapımda iyileştirmeye gittim. Modem arayüzünde hızım max ulaşabileceğim hızım 36 mbps idi.Akşam saatlerinde kopma yaşıyordum.Şimdi 55 mbps ye çıktı.50 mbps lik pakete geçsem kopma yaşar mıyım ?

Modem değerleri ektedir.

Konu ile ilgili açtığım destek kaydı numarası : 54405132

Altyapı sorgusunda adresinizin alabileceği hız şu an ne görünüyor?

1 Beğeni

53 mbps hocam ama snr düşüp kopma yaşar mıyım?

TurkNet paket kaybı yaşayacağın bir hız zaten tanımlamaz. Eğer öyle bir durum olsa bile destek talebi açıp teknik destek ekibiyle konuşabilirsin.

1 Beğeni

Eğer altyapı sorgusunda 50 mbps sonuç çıkıyor ise hemen paket yükseltme işlemini yapın. Hattın oturmaması gibi bir durum olursa zaten netuzman arkadaşlar gereğini yapıyor.

Tanımlasalar bile 50mbyi senin modem yemez nedeni şu an ki hıza anca ulaşır. Dual band modem alman gerekir. Tabi kabloluyla bağlanırsan mesele başka öyle her türlü kullanırsın.

1 Beğeni

Yanlış bilgi veriyor olabilir misiniz acaba :flushed:

Bildiğim kadarıyla 2.4ghz bandı 150mbpsye kadar hız limiti var ve ulaşabildiği hız 35mbye kadar çıkabiliyor.

Ben 2.4 GHz üzerinden altyapının desteklediği maksimum hızı yani 45 civarı hızı alabiliyorum kablosuz olarak. Üstünü deneyemedim. WiFi bağlantı hızı da 72 mbps görünüyor. 50 mbps i 2.4 ghz ile alabilir. 35 üstü paket istemesinin nedeni büyük ihtimalle upload hızının yükselmesi olabilir. Bu bile avantaj sayılır.

1 Beğeni

Merhaba @ModeratriX destek talebime yanıt geldi.Altyapım max 43 destekliyormuş.Başka ıss den sorgulama sonucum da 53. Ne yapayım ? Destek kaydını kapattım.Tekrar açayım mı ?

Modeminizin snr ayarı olsaydı tüm sorumluğu alıp geçiş yapıp kararlılık ayarını yapabilirdiniz. Özelden müşteri numaranızı verebilir misiniz mümkünse?

Sanmıyorum daha önce 50 mbps kullanıyordum türk telekom geldi kabloları kurcaladı.Reglet değişimi yaptı 35 e düştü.Şimdi düzelttim geri yükseldi ama hızım hala 35

@ModeratriX attım hocam

Snr margin değeri en kötü 8e kadar düşürülebilir bu olduğunda hızın tahmin edeceğin gibi 43-45mb olur 54mb ise sizin altyapının en yüksek oranı ki onda internet çalışmaz.

Özelden yanıt verdim. Umarım bir an önce yüksek hızlı internete kavuşursunuz :pray:

1 Beğeni