merhaba 2 gündür internetim durmadan düşüyordu arıza kaydı açtım dönüş yaptılar anın da ama kopmaya çözüm bulamadılar birde hızımı 50 ye çekmişssiniz hızı düşürmek sizce sorunu çözüyormu acaba rica etsem bi yetkili beni araya bilirmi iptal talebi vardı onu biz çözüme kavuştururalım
Selamlar @cicemix, hat değerlerinizi inceledim. Mevcut altyapınızda sağlıklı olarak hizmet alabileceğiniz hız 40 mbps’dir. Bunun üstü hızlarda kopma ve benzeri bağlantı sorunları yaşarsınız. Hızınız bu sebeple uygun bir değere sabitlenmiştir.
eklemek istiyorum aynı alt yapı ile milenicom kullanıyordum kopma düşme vs hiç birşey yoktu 22 ping yüksek diye TurkNet 'e geçiş yaptım sadece ama 22 ping i arar oldum ne yazıkki
alper bey benim alt yapım 100mbps çok rahat bir şekilde destekliyor bu benim ilk internet deneyimim deyil ve eklemek istiyorum modem kapat açınca hat çıkar takınca ne yaparsan yap sunucu değişmiyor sürekli aynı trabzon neden acaba? 2. bir konu ping olayı bu ping sorununu ne zaman çözeceksiniz merak ediyorum az önce 2 dkka oldu sayılır ekip çağırdım incelettim özellikle alt yapımda hattım da tesisatım da herhangi bir sorun yok türk telekom ekip cihazının ekran görüntülerinide aldım zaten onlarıda ekliyorum ve not olarak şunu belirtmek istiyorum şahsı görüşüm ve aldığım görüşler sonrasında sunucu kaynaklı sorun yaşıyorum alt yapı alakalı deyil
Bu değerler ne zaman ölçülmüştü acaba? Bakır altyapı zamanla oksitlenebilir. Bölgedeki yoğunluk arttığında kapasite hızı otomatik olarak düşer. Şu anda sistem üzerinde görüntülediğim değerler, paylaştığınız değerlerden çok farklı. Ek olarak ping konusuyla alakalı arka planda birkaç işlem gerçekleştirdim. Eğer probleminiz devam eder ise Statik IP almanızı, problemin devam etmesi halinde hangi oyunlarda ping sorunu yaşadığınızı ve tracert testlerinizi buradan paylaşmanızı rica edeceğim.
tracert testinide yapmıştımve ss leri iletmiştim ayşegül hanıma ping oyun lar ile deyil genel ping sorunu var buda bilgim dahilinde sunucu kaynaklı sunucu sabit sürekli trabzon gösteriyor
bügün yapıldı testler yapıldı değer ölçldü size yazdım ping devam ediyor hala yüksek
Malum internet servis sağlayıcı alt yapısından hizmet aldığınız sürece bu dertler bitmeyecek. TurkNet 1000 kendi alt yapısından kullanıyorum. gerçekten memnunum. hayatımda ilk defa gerçek fiber deneyim sahibi oldum. Tekrar teşekkürler.