Hızım Düşük-Modem Uygun Hızda Buluşmuyor / 03.02.2022 21:03

Ekran Resmi 2022-02-04 23.00.49

Modem değerlerim yukarıda gibidir. Ama 1 Mbitden Yukarı Çıkmıyor. Arıyorum 3 Gün Süren Uğraşlarla 1 Hafta Güzel Gidiyor Ama Yeniden 1 Mbit Düşüyor Sebebi Ne Olabilir.

Merhaba, hat zayıflamanız yüksek ve bu durum sizin düşük hız almanıza neden oluyor.

Bu sorun genelde kablodaki ekler, kablonun ezilmesi veya deforme olması nedeni ile olabilir.

Sorun hakkında TurkNet online işlem merkezi üzerinden (Hızım Düşük performans) başlığı altından destek kaydı oluşturup yerinde destek talep edebilirsiniz.

Bu talep edeceğiniz yerinde destek ekibi ücretlidir, eğer iç tesisat ile bir sorun yok ise sizden ücret talep etmeyeceklerdir. Eğer sorun iç tesisat ile kaynaklı ise 108 tl servis ücreti vardır.

Belki Evet Ama Farklı Operatörden Geçiş Yaptım Uzun Yıllar Kullandım 35 Mbit Üzerinde Hizmet Veremedikleri İçin TurkNet 'e Geçiş Yaptım Öncesinde ve Sonrasında Ne Donanımsal Olarak Nede Kablolamalarda Bir Değişiklik Yapılmadı. Geçiş Öncesine Kadar 35 Mbit Altına Hiç Düşmedi Şimdi Neden 2 Mbit Geçmiyor

Bunun sebebi hattı bağlayan kişinin saha dolabına veya bina ankastresine kabloyu düzgün oturtmaması olabilir.

Ama 1 hafta düzgün kullanıyorum sonra yine aynısı oluyor şeklinde belirtmiş arkadaş. Bu durumda sorun iç tesisat gibi görünüyor.

1 Beğeni

Benim ilk bağlantım yapılırken telekomdakiler beni 35 gün oyaladılar. O zamanlar kurulum ekibi yoktu, böyle olaylar çok olunca kurulum ekibine ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum.
Benzer şekilde yine kahraman bir telekom çalışanı müşeteri kazanmaya çalışıyor olabilir.

1 Beğeni

Merhaba sorun modeminizde de olabilir yanılmıyorsam tp-link W9970 v3 modem kullanıyorsunuz bu modemde genelde kondansatör ve güç adaptörü sorunu sıklıkla oluşuyor deneme yapabileceğiniz yedek modem var ise veya ödünç alabileceğiniz biri varsa denemesini yapın derim.

Açtığınız arıza kaydına port değişikliği istiyorum yazabilirsiniz