Hızım düştü -1

TurkNet kendi kafasına göre hız düşürüyor. Kendi keyfine göre davranıp hiçbir çözüm üretmiyor. Yapa sisteminde 71 download, 23 upload alıyordum. 1 günlük internet kesildi arıza kaydı oluşturdum. Vae ye geçiş yaptılar. 35 down 6 up veriyorlar tekrar Yapaya geçiş yapmak istedim. Mümkün değilmiş. Böyle bir keyfilik görülmedi. Ben daha önce farklı bir internet mi kullanıyordum. Firma gün geçtikçe kendini geliştireceğine dahada kötü oluyor. Kişilere ve işim icabı çalıştığım firmalara önerdiğim TurkNet’in yaptığına bakın. Yetkili birisi varsa forumda cevap bekliyorum.

Selamlar @tkorkusuz, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından hizmetinizi inceleyemedim. Profilinize müşteri numaranızı eklerseniz yardımcı olmak isterim :handshake:

Merhaba @alperenatici abone numaram 26433**

Yapa da modeminiz santrale direkt bakır hat ile bağlıdır. Vae ise arada bir saha dolabı barındırır. Bu saha dolabı santrale fiber ile bağlanır. Ulusal altyapı sağlayıcısı bakır bağlantıları fiber ile değiştirdiği için (yüksek hızlı internete erişiminiz için) bakır hatları iptal edebiliyor. Büyük olasılıkla sizin de hattınız bu şekilde saha dolabı üzerinden hizmet almaya başladı. Modem arayüzünde hat değerleriniz iyileşmiş olabilir. ilettiğiniz müşteri numarası üzerinden @alperenatici bey kontrol edip dönüş yapacaktır.

Ekiplerle iletişime geçtim. Ping değerlerinizin yükseldiğini belirtmişsiniz. Ping sorunu yaşadığınız oyuna ait tracert testlerini hem buradan hem de kayıt üzerinden paylaşmanızı rica ediyoruz. Ek olarak ortalama ping değerlerine TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz :handshake:

Merhaba,
YAPA altyapısındaki müşterilerimizi yavaş yavaş VAE altyapısına geçiyoruz. Tekrardan YAPA altyapısına geçiş işlemi sağlanmıyor. YAPA’ya geçişler çok uzun bir süre önce durdu. Fiber altyapı yaygınlaştığı ve bakır kablolardan gelen hızı baskıladığı ve fiber altyapımıza yoğunlaştığımız için bu kararı aldık. Biraz önce sizle ekibimiz görüşme sağladı ve 35 mbps’te hızınızın kalmasını istediniz. Farklı soru veya sorununuz olması durumunda bize TurkNet Online İşlemler Merkezi (TurkNet Online İşlem Merkezi) üzerinden ulaşabilirsiniz.