Hızım aniden düştü

Merhabalar, uzun zamandır TurkNet kullanıcısıyım ve çevremede tavsiye ediyorum. Gayet memnunum lakin birden bire son dönemlerde hızımın düştüğünü hissettim ve hız testlerine baktığımda normalde 80-100 mbs hız almam gerekirken 8-9 zar zor alıyorum. Bunun sebebi nedir modem aynı modem altyapı aynı altyapı yardımlarınızı rica ederim.

1 Beğeni

Wifi üzerinde sorun yaşıyorsanız wifi kanal ayarlarınızı değiştirebilirsiniz

Selamlar @mtugi, hız değerleriniz normal görünüyor. Düşüşü belirli bir saatte mi yaşıyorsunuz? Kablolu olarak İnternet Hız testi: Geniş bant bağlantınızı test edin (speed test) - nPerf.com bağlantısı üzerinden hız testi yapmanızı rica ediyorum. Hız testi yaparken ağa bağlı hiçbir cihaz olmamasına ve bağlı olan cihazda upload/download aktivitesinin olmamasına dikkat etmenizi rica ediyorum.

@alperenaticiNormal tarayıcıda bile hız düşüklüğünü hissediyorum dediğim gibi , benim hız testi sonuçlarım hep 70mbs- ortalamasında olmuştur. Zira bu hız yüzünden bu interneti kullanıyorum. Verdiğiniz sitedeki test sonuçları aşağıdadır.

Ben birden 70 mbs hız alırken 9 mbs almamın sebebi nediir ?

Kablolu bağlantıda da sıkıntı yaşıyorum

modemi resetleyemi denedinizmi hızınızı 50 e çektirip tekrar denermisiniz bide speedtest sitesinden test yapmayı deneyin

Sizin için 72845497 numaralı kaydı oluşturdum. 15 dakika ara ile 3 kez hız testi gerçekleştirmenizi ve sonuçları kayıt üzerinden paylaşmanızı rica ediyorum. İnceleme ve müdahale gerçekleştirilecek.

Modemi resetleyip denedim ama sonuç yine aynı.

İlginize çok teşekkür ederim. İlgili kayıt üzerinden testlerimi paylaşacağım

Siz dahil tüm ekip arkadaşlarınıza en içten teşekkürlerimi sunarım. Sorunun tüm süreçlerinde 1.öncelik sağlıklı hizmetin sağlanması ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde gerekli aksiyonların alınması sonucu konu TurkNet olduğunda şu cümleyi kurmam gerekli kılınmıştır. Efendim siz benden vazgeçersiniz ben sizden vazgeçemem iyki varsınız TurkNet Ailesi. Sorunum çözülmüştür. :heart:

Sorununuzun çözümüne sevindim, iyi günlerde kullanın hizmetinizi. :hugs:

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.