Hız yavaşlatması hk

6 ay önce askere gitmem vesilesiyle evdeki interneti kullanamadım ama faturasını ödedim 100 mbps alabiliyorum diye. Askerliği bitirip geldiğimde gördüm ki 35 mbps ye çekilmiş, 48045012 destek numarası ile destek kaydı açtım ayın 11 inde. 11 inden bu yana beni oyalıyorlar, yok ortak çalışma olacak yok Türk Telekom kaynaklı, ortak çalışma günü belirleniyor Türk Telekom tarafından gelen ekip beyfendi bize kimse ortak çalışma ile alakalı bilgi vermedi diyor yarım saat geçmiyor TurkNet tarafı arıyor türk telekom ekibi çalışmaya gelmedi diyor. Bu kadar saçma bir şekilde insanla dalga geçilemez ya

1 Beğeni

merhaba
hat değerlerini görebilir miyim.

2 Beğeni

Merhaba hat değerlerinizi inceledim hat zayıflamanız fazla iç tesisatınızı kontrol etmenizi öneririm. Modeminizi ankastreye bağlama şansınız var mı ?

2 Beğeni

Gelip kontrol etti saha ekipleri iç tesisatta yada bende hiçbir sıkıntı olmadığını sorunun Türk Telekom tarafından kaynaklandığını söylediler. Portumun dahi yer değiştirilmiş olabileceğini iletmişlerdi.

Var mı bi fikriniz ?

1 Beğeni

Ankastreye ulaşa biliyorsan ordan modeme bağlayıp hat değerlerine bakarsan daha iyi olacak. Öyle bi resim çekmek daha mantıklı. Kanıtın olur. Tt öyle birşey derse gösterirsin.

1 Beğeni

Çok komik içinde bulunduğumuz durumlar :slight_smile: Para veriyorsun hizmet almak için , kendini ispat etmen gerekiyor şaka gibi tabii ispat edecek muhattap bulabilrsen.