Hız sabitleme sorunu

Merhaba ,

Hat değerlerim bu şekilde , destek kaydı açtığımda Türk Telekom altyapı da sorun yok diye bildiriyormuş. Ben iç tesisatımı yeniledim fakat sorun hala devam ediyor. Genel arıza vardı , bu sürede aboneliğimi dondurdum açtığım da hızlar bu şekildeydi hep. Öncesi aynı kablo ve modemle 35 civarı görüyordum. Sorun neyden olabilie acaba. DSLAM kilidi vs. olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

Abone no : 1060462

Merhaba, hat değerlerinizi incelediğim zaman hat zayıflamanızın fazla ve CRC hatanızın olduğunu görüyorum.

Sorununuzun büyük ihtimalle iç tesisattan veya modeminize gelen kablolarda ek varsa ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Eğer kablolarınızda paslanma veya oksitlenme varsa buda sorun teşkil edebilir. Bana sorarsanız bir elektrikçi çağırıp iç tesisatınızı kontrol ettirmenizden yana.

Türk Telekomun bana verdiği kalın siyah kabloya bir ek yapıp modeme taktık yeniledim onu fakat Türk Telekomun kutudan sondaki kablolarında ekler var bunlar bana mı ait oluyor.

Merhaba @ibrahimyuksel, öncelikle karşılaşmış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu sorunun birden fazla sebebi olabilir. Bu yüzden durumunuzu bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden bir destek kaydı açarak iletirseniz size arkadaşlarım yardımcı olacaklardır.