Hız profili güncellendikten sonra 9 Mbps hız alıyorum

Gün geçmiyor ki TurkNet’le bir problem yaşamayalım. Bugün hız profilimin 50/8 güncellenmesini talep ettikten sonra diğer hiçbir destek kaydına bu kadar çabuk cevap vermezlerken bu kayda 1 saat içerisinde cevap verip benim onayımı alıp hızımı yükselttiler. Ne olduysa ondan sonra oldu, 35’lik paketteki tüm hat değerleri ile 50’lik paketteki tüm hat değerleri birebir aynı. Kaldı ki yine online işlemlerde paketim Özgür iletişim 35 görünüyor hâlâ. Modem arayüzünde zaten daha önceden hızımı 35’ten 50’ye yükseltmişlerdi orada da yine hiçbir problem yok. Ancak ne hikmetse sözde hızımı yükseltmelerinin hemen ardından hızım 9 Mbps üzerine çıkmıyor hatta ve hatta gerçekten berbat ama berbat ötesi hızlar almaktayım su anda. Daha önceki hiçbir akşam böyle bir problem yaşamadım ancak bu hız profilimin yükseltilmesi sonrası hat değerlerim önceki ile aynı ve normal olmasına karşın neden VDSL kullanıyorken ADSL seviyesinde hız almaktayım acaba gerçekten ilginç. Ayrıca arada kopma da yaşıyorum ama tüm hat değerlerim vs. Gayet normal. 0.95 mbps nedir ya.

Akşam saatleri satırasyon saati gibi oldu paket değişikliğini yeni yaptıysan sabah bir daha yapmanı öneririm, Kendi düşüncem bu