Hız Düşürülmesi

daha önceleri 80 mbps download ve 30 mbps upload hız alıyordum. 1 ay a yakındır kademeli olarak hızım düşürüldü. teknik desteğe ilettiğimde devamlı farklı cevaplar vermeye başladı. kısacası beni pek sallamadıklarını düşünüyorum. bu sorunuma yardım edebilicek bir arkadaş var mı ?

yapa dayım. hız düşürmüyor diyorsunda daha önceden bana gelen max down 99 mbps . bana ulaşan 80 civarı idi şimdi baktığımda 47 mbps bana ulaşan 37 mbps. ben 3 yıldan fazladır TurkNet kullanıcısıyım. 3 küsür yıldır bu internetim düşmedi son bir ayda bana ulaşan 60 mbps sonrasında 40 mbps en son 37 görüyorum. ve bu söylemiş olduğun şeyler bu kadar hızı düşürmez.

cat 6 %100 bakır kablo eksiz ankastreden modeme

aynı zamanda ben köyde değilim dostum. istanbulun tam göbeğindeyim… 16 yılda yaşamadığım sorunu (3 yılı aşkın TurkNet dahil) son 1 ayda yaşamaya başladım. ve son 1 aydır teknik destek den aynı soruyu iletmeme rağmen farklı cevaplar alıyorum. arızanızı tt ekiplerine ilettik vs vs ordan gelen mesajı bana gönderiyorlar hattımda sorun yokmuş tekrar kayıt açıyorum hattınızla ilgili bir problem görüyorum. saha ekiplerinize ileteceğiz. sonrasında gelen cevap. hattınız stabil bu gelen hızınız normalmiş falan filan, peki hiç bir yerde sorun yoksa bu benim 50 mbps yakın hızım nereye kayboldu ? 10 mbps de upload yok ? bu sorunuma çözüm olacak bir arkadaş bekliyorum.

yardımcı olacak biri yok mu ?