Hız düşüklüğü ve bazı sayfalara bağlanamama

ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR TurkNet GİGAFİBER MÜŞTERİSİYİM HIZIM HİÇ 200 üzerine çıkmadı çokta önemli değil çıkmasada olur ama son zamanlarda 110-120 bandında çıkıyor iphone 14pro max Wifi 5 destekliyor modem yanında test yaptığımda 180 leri görüyorum Hadi bilgisayarın ethernet girişi eski olduğu için Hızı Alamıyor diyordum Ama Geçenlerde hometec android box aldım ethernet girişi var 1000 mbs ye kadar destekliyor ama bu cihazlada test yaptığımda 180-190 gibi görünüyor 1000 veriyoruz diyor Ama download hep düşük bahsettiğim Cihazlar Bu hızları desteklemiyordur diyecek olan arkadaşlar için Şu haturşatmayı yapmak isterim, Download 120- upload 280-300 mbs görüyor cihaz kaynaklı olsa upload da düşük çıkar

Merhaba, bu konuda açmış olduğunuz bir destek kaydınız varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isterim.

78386471

Kontrol ettiğimde hız profilinizde yaşanan sorun için network ekibimize bilgi verilmiş. Network ekibimiz dönüş yaptığı zaman uzmanımız sizinle iletişime geçecek🙏

Az çok Anlaşılır Görseller vs var kayıt içerisinde bu durum Donanımsal değil Tamamen TurkNet kaynaklı öyle değilmi, mesela kablolarda bir degarmasyon olsa Hızmı düşer bağlantı direkt mi gider Durup dururken bukadar düşüş olması normalmi

Network ekibimiz inceleme yaptıktan sonra sorunun tam olarak neden kaynaklandığı konusunda bilgi verecektir.