Hız Düşüklüğü 1

Ağustos ayından öncesine kadar yani internete zam gelmeden önce wifide 90 mbps lan kabloda max 120 mbps hız aldığım internetim nedeni bilinmez wifide 50 kabloda 50 mbps hız görüyorum. Bunun için arıza kaydı bıraktım. Binada fiber var evlere Cat6 ile dağıtılmış. Türktelekom geldi sorun yok dedi hatta Tivibu uydudan kaynaklı olabilir diye internetini çıkardı. Bir nebze artış olsada hala fiberde 100 göremiyorum. Cihaz olabilir diyorum yok deniliyor bahane şu 18-24 saatleri arası normal olduğu söyleniyor bana saçma geldi fiberde yoğunluktan hız düşmesimi olurmuş. Uçtan uca fiber talep ettim türktelekom sitede oturduğum için bunun mümkün olmadığını site yönetimi ile görüşüp türktelekoma müracaat edip tüm site için dairelere kadar fiber hat çekimi için tesisatçı bulmam gerektiği ama dsl kullanıcılarının mağdur da olacağını bildirdiler. Bireysel olmadığını söylüyorlar.tekrar talebim uçtan uca fiber istiyorum. Peşin parayı alıp 0 kalite hizmet vermek TurkNet 'e Yakışmadı.

Selamlar @EoZ, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığı için kontrol sağlayamadım. Rica etsem benimle destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız?

1 Beğeni

56133527 konu akışını bulabilirsiniz hala destek kayıdı açık

Konuyla alakalı ekiplerle iletişime geçtim, önceliğinizi ilettim :handshake:

1 Beğeni

Teşekkürler konuyu türktelekom a iletmişsiniz oradaki görüştüğüm kişi ile artık ahbap olduk sayenizde sorunun altyapının yetersiz kalması ve bunu çözü içinde site olarak komple fiber döşenmesi gerekiyormuş tüm binaların evdeki kutularına kadar şuan oda imkansız çünkü site yönetimi kabul etmiyor.başka bir çözüm yolu bulunmasını talep ediyorum.

Şuan wifide 80 mbps lan da 95 mbps sorun nedir bulunamadı. Ama türktelekoma hat iyileştirme talebinde bulundum bakalım inşallah olur ama gigafiber gelse keşke