Hız düşmesi ve CRC patlamaları

Merhaba, bu haftadan itibaren başlayan bir sorun. 75Mbps den 3Mbps lere kadar düşen hızlar ve bu düşüşler esnasında yaklaşık olarak saniyede 500.000crc. Hattım 96mbps-89mbps arasında hız destekliyor. Benim nms profilim ise 79mbps de bu sebeple snr margin değerim 7,5~8,5db. Bir şekilde Nms profilimi 79mbps den 75-76mbps ye düşürme gibi bir ihtimal olursa bir nebze de olsa rahatlama olacaktır. Sizler ne düşünürsünüz ne yapmalıyım?

Bu arada hızımın 70mbps ve altına düşmesini pek istemiyorum.

o zaman snr yi 10db ye sabitleyerek deneme yapacağım
24 saat sonra güncellerim

1 Beğeni

75mb olur hattınız hangi modemi kullanıyorsunuz?

Merhaba @lettoozan, bu konu hakkında bize hiç destek kaydı açtınız mı? Eğer açtıysanız destek kaydı numaranızı benimle özel mesaj üzerinden paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Arkadaşlarımın size bulunduğu tavsiyelerden bir sonuç elde edebilirseniz konuyu lütfen güncelleyin.

1 Beğeni

Aslında yapmama gerek kalmadı. Çünkü tam yaparken elektrikler gitti yaklaşık 30dk sonra geri geldi ve tanımlı hızım 79mbps den 77mbps ye düştü. Deneyimlerime göre bu tanımlı hız(77) varken sorun yaşamıyorum eğer yaşarsam snr yi 10db ye sabitleyip deneyeceğim. Şu anlık bir sorun yok.

1 Beğeni

Açık olan bir destek kaydım var hatta bu gün TT den bir ekip arayıp altyapıda bir sorun olmadığını alabileceğiniz maksimum hıza yakın hız aldığınızdan kopmalar ya da hız düşmesi gibi sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Tavsiyemiz 50mbps lik pakete geçmeniz dedi. Bende olayların ne nasıl ve neyden kaynaklandığını bildiğimden evet evet… diyerek geçiştirip kapattım telefonu. Sorunum düzeldi gibi eğer düzelmez ise tekrardan destek kaydı açarım ve o zaman sizleri bilgilendiririm.

1 Beğeni

1 Beğeni

4 5 saate aynı hale gelir bende 1 senedir denemedığım yontem kalmadı en son iss değişicem