Hız artışı için değerlerimi yorumlar mısınız?

Selamlar, malum fiyat artışından sonra yıllardır kullandığım 35mbps paketimi kopma vs. yaşamadan stabil olarak yükseltmek istiyorum. Bazen oyun yayınları açmayı düşünüyorum, upload önem taşıyor. Fazla fazla yazarak defalarca açılan benzer konulardan ayrılmamak adına aldığım değerleri paylaşıyorum:
.

image
.

Upload değerim 5mbps altına düşmeyecek şekilde kopma yaşamadan ne kadar yüksek hızlara erişebilirim? Altyapı hızımı sorguladığımda 82mbps çıkıyor, yazan santral uzaklığı 75 metre. sokakta iki apartmanda fiber gözüküyor fakat bizde yok. Bozüyük’e gigafiber geleceğini de pek sanmıyorum. Bu yüzden konuyu okumaktasınız, teşekkürler.

Dediğiniz gibi 75mbps paketi için destek kaydı açtım bakalım değerler nasıl olacak merak ediyorum.
Ek olarak dolandırıcılar yüzünden telefonla aranmamak istedim(telefon büyüğüme ait, kafası karışabilir), çalışan kişinin araması zorunlu mudur?

Edit: Talebim sebebiyle aranmadan direkt yapıldı.

Evet 75mbps’lik pakete geçişim yapıldı fakat dslam kilidine takılmış olabilir miyim? Pek anladığımı söyleyemem, o sebeple buradan yardım almak konuyu devam ettiriyorum. Yeni değerleri paylaşıyorum:

image


Eski-Yeni hız değerlerim.

Merhaba, hattınızda DSLAM kilidi bulunmuyor şu anda alabileceğiniz maksimum hız ile modem buluşmuş. Keyifli kullanımlar dileriz :hugs:

Tamamdır teşekkür ediyorum, kablolardaki ekli kısımları da YAK konnektör ile halledip güzel bir iyileşme olacağını düşünüyorum. Modem eski vmg3312 modeli onun da etkisi olabilir. Tekrar teşekkürler.