Herşey doğru ama internet yok

2 gün önce evimdeki modemde sadece power ve wifi ışığı yanıyordu sonradan türk telekom TurkNet servisleri derken bir şeyler yaptılar tüm ışıklar yandı modemde ama nedense hala internet yok modemdeki internet ışığı dahil hepsi yanıyor ama ışık yanıp sönmüyor nedense internet yok modemin kendi sayfasındada internet var olarak gözüküyor ama yok kullanamıyorum lütfen bi yardım edin tamda internetten yapmam gereken işlerin olduğu zamanda başıma geliyor

Modem arayüzünden DSL kullanıcı adınızı ve şifrenizi kontrol edin.

Selamlar @MurdererJester, arıza sürecinizin yerel sağlayıcı tarafından incelenmeye devam ettiğini görüyorum. Hizmete kayıtlı iletişim numarasına kurulum için gerekli olan kullanıcı adı ve şifre ilettim. Kurulumun doğru olup olmadığını teyit etmenizi tavsiye ediyorum.

Hayır hepsini doğru bir şekilde girdim tekrar tekrar istedim hatta şifre ve kullanıcı adını

Anlıyorum. Modem kurulumu ile alakalı bir sorun olmadığını düşünüyorsanız yerel sağlayıcı incelemesini bekleyelim. Arka plandaki işlemler tamamlandığında arızanız giderilecektir.

Bu cihaz özel üretimdir. millenicom tarafından verilir ve yazılımı yoktur. Yabancı forumlarda gezdiğim kadarıyla yazılımı bulmuşlar ama yükledikten sonra arayüze giriş yapamıyorlar.
Bir çok kişi aynı cihazdan şikayette bulunmuştur. Sorun cihazda olduğunu gösteriyor.

TP LİNK cevabı : VN020-F3, yerel internet servis sağlayıcıları için özelleştirilmiş bir modeldir ve TP-Link tarafından doğrudan son kullanıcılara sağlanabilecek başka bir aygıt yazılımı sürümü yoktur.
Servis sağlayıcı bir sorununuz çıkmazsa modem ile ilgili destek almak isterseniz altaki linkten iletişim bilgileri yazmaktadır.
https://www.tp-link.com/tr/support/contact-technical-support/#Hotline-Support

Son çare modemi değiştirmek olacaktır.

Sıkıntı şurdaki ben bu modemi 1 aydır turk net bünyesinde kullandım ve sıkıntı yoktu 2 gün önce mesajlarım kapalı olduğu için faturayı görmedim ve ödemeyi unuttum unutuncada interneti kestiler o gün kesildiği anda ödedim ama şu anda hala yok herşey var gibi ama yok beni arayan müşteri hizmetlerinde belirttim benim internetimde sıkıntı yoktu siz kesmeden önce ne olduysa kestikten sonra oldu bana ise altyapıda sıkıntı olmadığını bina veya modeminizde sıkıntı olduğunu söylüyor bu imkansız onu anlayamıyorum şaka gibi değil mi?

O zaman modemi sırıflayın bir daha kurulum yapın olmadı, Yetkili arkadaş arka plandaki işlemler için bilgisini vermiş.

Bana online işlemler bölümünden yazmam söylendi bende yazdım sadece aramalarını bekliyorum bugün inşallah

Bu attığım fotoğraftaki şeyin sebebi nedir acaba ? Sıkıntı bu olabilir mi ?

@CKlasT

İnternetin bağlı olmadığını söylüyor.