Herkes çalkalanıyor ben hala GigaFibere 115 ödüyorum?

Foruma uzun zamandır girmiyordum. Girmemle şok olmam bir oldu TürkNetten hiç beklemediğim hareketler. Haziran 2023’e kadar zam yapılmayacağı söylenmişti. Ayrıca taahhütsüz diye seçiyor insanlar bu firmayı siz 10 aylık ödeme alınca taahhütsüz internet mi oluyor? Ayrıca ben GigaFiber internet kullanıyorum. Bana ne zamla ilgili ne de 10 aylık toplu ödemeyle ilgili herhangi SMS, mail, bilgilendirme gelmedi. Şuanki ödemem 115TL
Adsız

2 Beğeni

Gigafiber aboneleri TurkNet in kendi altyapısı üzerinden hizmet aldığı için port ücretlerinden etkilenmiyor. Sizin de tarife fiyatınız değişmeyecek. Engelsiz tarife kapsamında indirimli fatura ödüyor olabilir veya arkadaşını getir indirimi nedeniyle 115 TL ödüyor olabilirsiniz. İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray: :laughing::rocket:

1 Beğeni

Evet düşük ödüyorsunuz ve sanırım öyle devam edecek. Ancak bu haksızlığa uğrayanları savunmayacağınız anlamına gelmesin. Yani bugün onlara sesi çıkmayanlar yarın sıra kendilerine geldiğinde ses çıkartacak kimse bulamaz.

Ben de etkilenmiyorum ancak ikametim dışında olduğumdan sıkıntı yaşanmaması için döndüğümde hizmeti iptal ettireceğim. Çünkü bana olmasa da yapılan bir haksızlık var.

Söz verilmese kabul ancak insanlar o söze istinaden kalmışlar ve şimdi operatör değiştirmedikleri için hem artış olmuş hem de geçme ihtimali olan yerler fiyat artırmış zarar etmişler.

2 Beğeni

Merhabalar, yerel sağlayıcı tarafından port ücretlerine %67 oranında zam yapılması nedeniyle hizmet fiyatımızı güncellemek durumunda kaldık. Haziran 2023’e kadar sabit fiyat kampanyası sürecinde abonelik başlatan müşterilerimiz fiyat güncellemesinden etkilenmeyecek. Ek olarak GigaFiber altyapısı bize ait olduğu için bu altyapıya sahip müşterilerimiz de fiyat güncellemesinden etkilenmiyor :handshake:

2 Beğeni

Ben henüz geçmedim gigafiber e. Zamdan da etkilendim. Aylardır 169 lira ödüyorum. Bence çok.
Ama Vdsl kullanıcısına zam zam yapılırken gigafiber kullanıcısına zam yapılmaması haksızlık demek bence doğru değil. Giga kullanıcısına zam yapmadan devam etme fırsatı varken neden zam yapsın insanların cebine zarar versin ki. Neden ben zamlı ödüyorum giga kullanıcısı da zamlı ödesin diyim ki.
Vdsl zammına gelince keşke olmasaydı ama altyapıya zam geldikçe TurkNet yapmasın demek te ticari dünyayı bilen biri için saçma oluyor bence. TurkNet yada başkası babamın şirketi değil ama zam gelince hesabını yaptım be kalmaya karar verdim. İşime gelmezse zaten taahhüd olmadığı için çıkabiliyorum.

Diğer operatörler de zam yaptı ve ortada kaldık demişsiniz. O yüzden zaten zammı ilk duyuran firma oldu TurkNet. Mart ayında duyurdular ve o aralıkta diğer operatörlere geleceğinin de haberini verdiler. O ara herkes hesabını yapmalı idi.

Zam işleri tatsız konular ama bence hala TurkNet en kullanılabilir operatör bu haliyle. Ha olur da yine zam gelir ve çok ağır galmeye başlar ve alternatif operatörler daha mantıklı görünmeye başlar o
zaman geçilebilir.

Kendi adıma gigafiber gelmek üzere ben artık TurkNet’li bırakmam ama mantıklı olduktan sonra geçene de elbette neden geçiş yaptın diyemez kimse.

1 Beğeni

TurkNet genelde mart aylarında zam yapıyor zaten. Bunu da bir kaç ay önce duyuruyor. Bu seneki fazladan gelen zamlar oldu. Onu da söyle söyleyelim ülke de ne en az 3 katı artmadı ki…

İddianı şöyle çürüteyim TurkNet kendi altyapısında ttnete bağlı değil ttnin portlarını kullanmıyor. Ttye kendi altyapısı için kira ödemiyor. Ttnin dolaplarını kullanmıyor vb gibi daha fazla sebep gösterebileceğimiz şeyleri olduğundan kısacası adam kendi kaynaklarından istediği gibi yararlancağı için fiyatını 139.90tlye satabilir. Bunu eleştirmek kullanıcıya kaldığını söylemek o kişilere hakaret demektir. Diğer yandan vae denilen şeyde TürkNetin 1 tane hakkı varsa açıkla bize de bizde öğrenelim. “İddianı çürüteyim” ifadesi yanlış “iddianı şöyle destekleyeyim” desem daha doğru olurdu.

1 Beğeni

Özür dilerim ama ne demek istediğini anlamadım. Önce sorduğun soruyu anlamam gerekiyor. Yada anlayan başka biri açıklasın. Ona göre cevap yazarım yada haklısın derim.

GigaFiber e neden zam yokta bize var diye şikayet etmeye hakkın yok diyorum. Gerçi ettiğinde yok. Bende tam anlamadan yazmışım özür dilerim.

Anladım. Yok bende Gigafiberli değilim geçiş bekliyorum.Yakında Gigafiber kullanıcısı olacağım inşallah. Fiyatlar malesef VDSL de daha kötü. İnsan ister istemez VDSL kullanıcısı olunca üzülüyor tabi. Daha kötü hizmete daha çok verdiği için ama yapacak bir şey yok. TurkNet’e 140 liradan ucuza Vdsl’i ver desen olmaz, Gigay’ı daha pahalı yap desen o da olmaz. İki ucu boklu değnek.

5 ay sonra mı yazımı alıntı yapıp yazıyorsunuz? Sonra konuda neden böyle yazıldı diye konu kapanıyor bize kalıyor ihale. Kim nereyi kullanırsa kullansın kardeşim. Zamanı aylar geçmiş konuları tekrar aktif etmenin kimseye faydası yok.

Kısacası bulaştırmayın beni !