Her gece kopan internet PPP anlaşması başarısız

Daha öncede bu konuyu paylaşan arkadaşlar olmuş. Sürekli geceleri internet gidiyor PPP anlaşması başarısız diyor. Bunu nasıl çözeceğiz. Yani 1500 liralık modem alıyoruz 130 lira fatura ödüyoruz ama modem ve sağlayıcı arasında sıkıntı yaşıyoruz. O zaman 100 liralık dandik modem alaydık madem bu modem bu internete uymayacak. Bezdim artık ya. Sorunu dns leri otomatikte yaşıyorum. Sorun dns ayarlarından olabilir mi? Ama öyle olsa hiç bağlanmaz diye düşünüyorum aylardır böyle sorunsuz kullanıyordum.


image
değerlerim nasıl bundan dolayı mı kopuyor acaba

? Öyle birşey yok. Modemle alakalı değil. Dandik modemi alsan da kopma olacak.

Dün gece 3 ile 5 arası kopmuş pppoe benimde

Gece MedNautilus DC de planlı çalışma vardı, yaşanılan kesinti o yüzden.

Merhabalar, geçmişteki konuyu network birimine ilettim. Bu sorunu müşteri özelinde incelemek daha faydalı olacaktır. Sizden Online İşlemler - TurkNet & 0 850 288 80 80 üzerinden konuyla alakalı destek kaydı oluşturmanızı ve kayıt numaranızı buradan benimle paylaşmanızı rica edeceğim :innocent:

Merhabalar, sizin durumunuzu ilgili birimle paylaşmıştım. Dilerseniz konuyu baltalamamak adına gelişmelerinizi özel mesaj üzerinden inceleyelim :raising_hand_man:

54359455 kayıt numarası. Ben şu anda kendim çözdüm galiba sorunu . Yada belkide TurkNet kaynaklı sorun düzeldi.Bilemiyorum. Ama bütün hata kodlarını vs hepsini attım açtığım yardım kaydına

Sorun yaşadığınız sırada genel bir arıza durumu yaşanmış ve durum çözüme ulaşmış. Onay verirseniz konuyu çözüldü olarak kapatacağım :raising_hand_man:

tamam kapatılsın konu o zaman ama ben arıza sorgula dediğimde hatta sorun yok modeminiz kaynaklı diyordu buna istinaden açtım arıza kaydını

Çözüm.