Her gece kesinti

1 haftada tam 3 gece üst üste saat 1-2 gibi internet gitti 2-3 dk sonra geldi. Online işlemlere her yazdığımızda 7-8 saat sonra “5 saattir bağlısınız” yanıtı geldi. Bir gece önce dsl ışığı kırmızı oldu bu sefer 3 saat boyunca internet gelmedi, online işlemler ertesi gün cevap verip “5 saattir bağlısınız” dedi destek kaydını kapattı. Şimdi yine 3 saat oldu dsl ışığı kırmızı. Modemi sıfırlayıp kendimiz çözelim dedik dsl olmadığı için kurulum da yapılamıyor.

Bölgenin kapsama alanında bir altyapı çalışması yapılıyor olabilir, dolaylı olarak etkileniyor olabilirsiniz. Yine aynı şekilde yakın bölgede elektrik kesintisi olduğunda etkileniyor olabilirsiniz. TurkNet şeffaflık raporu sayfası üzerinden ve Telekom planlı çalışma sayfası üzerinden kontrol edebilirsiniz çalışma olup olmadığını. DSL sinyalinin her gece kaybının açıklaması ilk etapta bu olabilir.

Bizim buraya da bakar mısın?

Selamlar @Xqwertyx, foruma hoş geldiniz. Müdahale sonrasında bağlantınız düzeldi. Kalıcı çözüm adına arka planda gereken adımlar atıldı. Benzer bir sorun yaşarsanız bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz :raised_back_of_hand:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.