Her akşam download hızım düşüyor

Özgür iletişim fiber 100 paketindeyim. Kablolu veya kablosuz bağlantı fark etmeden her akşam hızım 10Mbps nin altına düşüyor. Ayrıca ping sürelerim de inanılmaz yükseliyor. Sabah saatlerinde hiçbir sorun olmuyor. Akşam yoğunluktan dolayı hız düşüşü normal olsa da hem fiberde böyle bir düşüşün olması hem de bu kadar fazla düşmesinin normal olduğunu düşünmüyorum. Turk Telekom’un planlı çalışmasının olduğu da gözükmüyor. Destek kaydı numaram 50543544. Yardımcı olursanız çok sevinirim :innocent:

Merhaba bu sorunun aynısı ocak ayının başlarında başıma geldi arıza kaydı açın ve olay olduğu zaman ki ping ve tracert testlerinin ekran görüntüsünü kaydınıza ekleyin o zaman bendeki sorun network bağlantı noktalarında darboğaz yaşandığını söylediler.

Merhaba, açmış olduğunuz destek kaydı üzerinden gelecek yanıtı bizimle paylaşır mısınız?

Yok çözdüler anlık olarak 3 gün aradılar saturasyon yaptılar hem ping im eskisinden iyi oldu hemde akşamları düşen hızım düzeldi.

1 Beğeni

Hatırladığım kadarıyla #talepler-sorunlar:duyurular kısmında ki planlı çalışmalar listesinde Diyarbakır da bir planlı çalışma vardı. Bununla ilgili bir iyileştirme olabilir.

Van/Edremit bulunduğum yer


2 gündür devam ediyor arızam maalesef :confused: