Help Meeeee :)

Merhaba, Ablamın adına TurkNet’e geçiş başvurusu yaptık. Telkotürk diye kim olduğu ne olduğu belli olmayan bir firmadan daha önce telefonla arayıp yalan yanlış bilgi vererek internet bağlatmışlar. Kavga dövüş zorla hizmet numarasını alabildik. TurkNet’e geçiş talebi başlattık Ablam evraklarını onayladı sesli teyitini de verdi ama Bağlantı İşlemlerinize Başladık başlığının altında “Başvuru Aşamasında Hata Oluştu” uyarısı alıyoruz. Bu gudubet eski ISS çamura mı yatıyor yine acaba ? Abone numarası “2940937”

Selamlar @Hsynnml, aktivasyon süreciniz dün başlamış görünüyor. Bu süreç ortalama 6 iş günüdür. Ekiplerin sizi gün içerisinde aradığını görüyorum. Hata ile alakalı inceleme sonrasında tekrar dönüş yapılacak :heart_hands:

1 Beğeni

BTK neden bu tür merdiven altı sözde hizmet sağlayıcılara bir şey yapmıyor? Yaptıkları resmen dolandırıcılık.

1 Beğeni

Sevdim ben bu forum işini. Aktivasyon yapılana kadar burdayım :slight_smile: Birde kendi internetim de TurkNet onunla ilgili de bir sorum olacak. Hocam şimdi bizim sokakta TT’un fiber kutusu var ama kutudan eve kadar bakır geldiği için VDSL alıyorum. gerekirse bu masrafın bir kısmını da ben versem kutudan Evime Fiber çekseler TurkNet’in 1000 mpslik paketinde yararlanma şansım var mı ? Kutuyla benim apartman arasında taş çatlasın 40 metre ya var ya yok. Birde bu hafta başında kaldırımı kırdı belediye yeniden yapacak fırsattan istifade kaldırımı kesip kablo geçirme derdi vs de olmaz. benim abone adım “picardo95adsl”

Hocam hiç sormayın ya. Ablam anlamaz bu işlerden TurkNet’ten arıyoruz daha indirimli pakete geçiricez derken hooop başka internet sağlayıcıya geçirmişler. Birde aksi gibi hep bizi buluyor sanırım ben bu TurkNet’e geçiş sürecini başlattığımda da yine merdiven altı bir firma TurkNet’le ortak çalışıyoruz diye onay almış onay aldığı internet de D-Smart Allah’tan ona zamanında müdahale ettim

1 Beğeni

Alperen bey detaylı cevaplar ama başka iss in altyapısı TurkNet in altyapısı demek olmuyor. Mevcut dsl de verdikleri hizmet gibi düşünün. Bir de diğer iss lerin 1000 e 1000 i çok yüksek rakamlara sattığı yerde TurkNet onlardan uyguna alıp size nasıl uyguna verebilir?

1 Beğeni

Hayır, maalesef ortak altyapıda TurkNet ile alabileceğiniz hız 100 mbps e kadar olacaktır.

1 Beğeni

Değerli üyemiz ve moderatörümüzün de belirttiği gibi yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden 100 mbps’e kadar alabilirsiniz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısından başvuru yaparsanız bir gün siz de TurkNet GigaFiber ile uçuşa geçebilirsiniz :airplane:

1 Beğeni