Hattımın dslam kilidini açmak istiyorum

3805723 nolu hattımın dslam kilidini açıp max Mbps hız almak istiyorum ne yapabilirdim yardım.

Merhaba @FiltreKahve, ne yazık ki DSLAM cihazlarına herhangi bir müdahalede bulunamıyoruz. İçerisinde bulunan çekirdek hattınızın çalışabileceği en stabil hızları tespit edip işlem yapmaktadır. Altyapının daha yüksek hızları desteklediğini düşünüyorsan Online İşlemler Merkezine giriş yaparak hız yükseltme talebinde bulunabilirsin.

Hat değerlerimde maksimum hız 90 mbps olarak görünüyor ben 75 mbps alıyorum bunu nasıl yükseltebilirim. Ayrıca eski konulara biraz göz attım da dslam kilidini kaldıran moderatörler vardı

Hat değerlerini paylaşır mısınız?

Bu arada snr 8-9 halinde 75 mbps ise daha fazlasında birkaç saat kullandıktan sonra crc hatasından dolayı hat kopabilir.Belki kilidi kaldırırsın yine modeme 75 gelir modem temel snr değerinin altına düşmemesi için o hızı almaz(keenetic modemlerde oto ayarlarda bu şekilde) Bence 90 a 75 kötü değil pek de fark yaratmaz zaten benim ki 60a 50

Evet kalkar.Hatta bana TT 35 limit koymuştu hat kaldırmaz diye.Dedim kaldırın ne geliyorsa gelsin hat koparsa da ben düşürürüm hızı modem ayarlarından.Kaldırdım baktım modeme maks 50 hız geldi ayar yapsam belki 60 ı da zorlardı dedim gerek yok snr baya düşer kendi isteğimle 50 ye kilitledim hattı geri :slightly_smiling_face:

Maksimum hızın 95 100 önceleri gördüğünü de biliyordum görmüştüm ama ben hep sabit 65 70 aralığında kalıyorum

Hattının dslam verilerini kontrol ettiğimde son alınan en yüksek verinin zaten 76350 kbps download 35949 kbps upload değeri olduğunu görüntüledim. Ayrıca paketin 75Mbps’e kadar olarak gözüküyor. Bu süreçte 95-100 Mbps gibi hızları şuan mevcut hattının alabilmesi mümkün değil. O zaman upload değerimi arttırın diyebilirsin fakat yerel altyapı sağlayıcısının vermiş olduğu en yüksek upload değerlerini sunuyoruz. Bu konuda bir sınırlama olduğu için upload için herhangi bir yükseltme yapamıyoruz.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.

Margin değeri Zaten sınırda görünüyor, @burki arkadaşımız da kontrolü sağlamış, yapılacak çok bir şey yok maalesef. İyi günlerde kullanın hizmetinizi.