Hattımı vdsl'e geçiremiyorum

Yaklaşık 3 ay önce evimden 50 veya 100 uzaklığa yeni tip-7a santral dolabı kuruldu. 2 haftadır altyapı sorguladığımda 80 mbps alabiliceğim gözüküyor. Fakat 4 kere geçiş talebinde bulunsam da talebim iptal ediliyor. İlk kez çağrı merkezini aradığımda, benim talebim dolayısıyla iptal edildiğini söylediler. İkincisinde ise bana saha ekiplerinin iptal ettiğini söyledir. Hala anlamış değilim ben mi iptal ediyorum yoksa başkası benim vdsle geçmemi mi istemiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Raşit Bey, abone numaranızı benimle paylaşırsanız size yardımcı olmaya çalışayım. Birde TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden “Teknik Bilgiler” kısmından SS alıp buraya ekler misiniz lütfen.

2103011 abone numaram

Sorun devam ediyor mu?

Bugün tekrar başvurdum eğer bu da iptal edilirse size burdan bildirebilirim.

1 Beğeni

Raşit Bey, ben bilgilerinizi arkadaşlarımıza ilettim. Siz destek kaydı üzerinden takibe devam edin. Ben, bir gelişme olduğu takdirde size konu üzerinden bilgi vereceğim. Iyi günler dilerim.

1 Beğeni

Az önce TurkNet oime giriş yaptım. Vdsle geçişimin tamamlandığı gördüm. Ben de modemin dsl modülünü vdsl2ye aldım görür görmez fakat vdsl2ye bağlanmıyor. adsl olarak bağlanabiliyorum hala.

Modemi sıfırlayıp yeniden kurulum yapın.

Şuan dediğinizi dedim fakat hala Adsl2+ olarak bağlanıyor.