Hattımda DSLAM Kilidi Mi Var?

Merhaba, hattımda DSLAM kilidi mi var? 75 Mbps paket ile başlangıç yaptım. Alabileceğim maksimum hızı görmek için pakedimi 100 Mbps olarak güncellettirdim. Ama modemden SNR değerini ne kadar düşürürsem ( 0 bile yaptım ) düşüreyim 80 Mbps sınırını geçemedim. Destek kaydı açtım ama arkadaşlarınız hattımda DSLAM kilidinin mevcut olmadığını söylediler. Sizler de yorumlar mısınız? Üstüne üstlük 75 Mbps pakette 15 Mbps upload alırken 100 Mbps pakede geçince upload hızım 8 Mbps e düştü :slight_smile:

Merhaba, Modemdeki hat değerlerinizi görebilir miyim.

1 Beğeni

Buyrun


Ek larak az önce upload hızımı talebim üzerine 20 Mbps olarak güncellediler.

1 Beğeni

Şuan hiç bir sınırın yok hepsini kaldırmışlar, kopma gerçekleşirse SNR ayarını yükseltmeniz yetecektir. İyi kullanımlar dilerim

1 Beğeni

Merhaba, yanıtınızdan sonra tekrar SNR değerini 0 yapıp denediğimde bu sefer sınırlamanın kaldırılmış olduğunu gördüm. İşin tuhaf yanı bunun az önce destek ekibinin 8 Mbps e düşen upload hızımı 20 ye çıkarmalarından sonra olması. Halbuki öncesinde DSLAM kilidi için destek kaydı açtığımda bana bir sınırlama yok demişlerdi. Hatta konuyu açarken eklemeyi unuttuğum değerleri bu şekildeydi.

1 Beğeni