HATTIM 100 Mbps destekler mi?

VMG3625-T50B modem kullanıyorum 75 mbps tanımlandı 100’e çıkartmak için destek talebi açtığımda arttırılamadığını bu şekilde kalacağını söylediler ne yapmam gerek modemden değerlerin olduğu sayfayı bulamıyorum yardım eder misiniz?Ekran Alıntısı

Zyxel T50B Hat Değerleri Öğrenme bu konuyu inceleyerek hat değerlerini nasıl öğrenebileceğinizi görebilirsiniz.


Hat değerlerim bu şekilde 100 mbps’e yükseltilme ihtimali yok mudur?

Hattınızın max kapasite değerleri gözükmüyor fakat SNR ve Zayıflama değerlerine baktığımda bu şekilde kalması daha uygun bence. Modemi kapatıp açıp yeniden paylaşır mısınız değerleri?


şöyle buyrun

Şu anlık bu pakette kalmanızı öneririm 100 e geçmeniz durumunda SNR değeri düşeceği için hatta kopmalar meydana gelebilir, kopma ihtimaline karşı genede geçiş yapmak isterseniz TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturun temsilci yardımcı olucaktır.

bunu daha önce yaptığımda geçirmemişlerdi beni :confused:

Merhabalar dslam kilidi kaldırılsa dahi bu modem kendisi 8 snr dolaylarina sabitlicektir kopma yaşanmaması için zaten şuan 8 snr yakın o yüzden hızınızda pek bir fark olmucaktir :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

anladım çok teşekkür ederim

1 Beğeni