Hata pkts sorunu

merhaba.
önceki modemimde hiç hata pkts kısmı artmaz iken (TD-W9970V3)

yeni modem aldım, o modemde (archer VR300) hata (pkts) kısmı artmaya başladı, bir sorun teşkil edermi veya sorun çıkartır mı?
image

Merhaba, TP link vr300 ver1.20’nin en son yazılımı ve bir önceki yazılımı kullananlar sorun çıkmadığını oldu. Hata çok alırsanız yazılım değişikliği yaparsınız. İnşallah bu kadar az crc ile devam edersiniz. İlk kullandığım cihazlardan biri yıllarca sorun çıkarmadı.

Hata - crc : dsl hat kullananlarda mevcut anca fiberde kurtuluyorsun. :face_with_hand_over_mouth:

image
Şöyle bir yazı mevcut
galiba en son firmware deyim doğrumudur?
V2 gözükmekte.

Senin cihaz yeni çıkan V2 lerden sanırım. Modemin arka etiketinde yazar hangi versiyon olduğu. Bu cihazlara daha yazılım gelmedi son yazılım yüklü umarım güzeldir.

Evet dediğiniz doğru arkasında
VR300(EU) ver2.0 yazmakta.
Bu modelde kronik bir problem mi mevcut mu pkts olayı için?
daha yeni aldım iade hakkım var. Eğer öyle ise iade edebilirim.

1 Beğeni

Yeni çıkardıkları için şansınıza ne gelirse onu satın alıyoruz, Hiç 2.0 deneyen görmedim. 1.0 kronik sorunu vardı. 1.20 yok, bir kaç gün kullan test edersin hatayı az alırsan sorun olmuyor.

1 Beğeni

Teşekkürler, ilgilendiğiniz için umarım sorunsuz bir cihazdır çünkü bundan önce VC220-G3U aldım kronik sorunlu olduğunu öğrendim cihazda hata pkts kısmı milyonları buluyordu onu iade ettim bunu aldım bundada hata pkts oldu fakat 8 i geçmedi 1 gün açık olduğu halde…

Yüksek dediğin biranda hata fırlıyorsa o zaman sorun olur az az hergün artarsa aynısı bendede var. Bazen biranda fırladığı oluyor oda genel arızalarda ortaya çıkıyor.

1 Beğeni

Günde en fazla 10 oluyor buda normal sanırım anladığım kadarıyla.
günlük 10-12 arası artıyor bu zamana kadar öyle arttı.

O kadar sorun olmuyor. En sevdiğim yanı hata çok artınca hızı düşürüyor ama koparmıyor. Yeniden başlatmak yeterli oluyor. İyi kullanımlar dilerim.

1 Beğeni

Teşekkürler zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. İyi geceler dilerim.