Hat sorunlu

Abiler benim hat hala sorunlu geçen gelen kişi yine benim olduğumu anladı diye. Yok sen iki aile kullanıyorsun diye bu sorun var diye söylendi. Gelmedi binaya bile. Sorun yok diyip durdu.

Sorun iki aile kullanmamızmış.

Hız yükseltirsem bu sorun devam eder mi diyorum. 50 mbps yapicaktim.
Hız yükseltirsen daha fazla kopar dedi.

Wifi ni değiştir tek kullan dedi. Sizce kandirmiyor mu beni.

modem marka modeliniz nedir, bir de kaç cihaz bağlanıyor acaba modeme?

siz nasıl bir sorun olduğunu düşünüyorsunuz, ne oluyor mesela internetinize?

Bazen 10 kişiyi bulduğu oluyor. Her çözümü denedik. Ankastre den şüpheleniyorum. Ona da gelip bakan tt çalışanı sorun yok diyip duruyor.

Wifi ye ünlem işareti geliyor gidiyor. Bazen aşırı oluyor.

Üst kattım da amcam var 5 biz 5 kişi de onlar.
Ortak kullanıyoruz.

Adama diyorum aboneliğin ilk günü ilk saatlerinde bu sorun vardı anlamıyor. Tek cihaz bağlıydı o zaman da şifreni değiştir tek kullan diyor. Paket hızı yükselticem diyorum öyle yaparsan daha fazla kopar diyor. Nasıl saçmalık bu anlamadım. Her kesin evinde wifi var. Her bağlanan böyle kopma mı yaşıyor sanki

Tenda modem v 1200

Sorunun kaynağını tespit edebilme adına soruyorum. Hat sorunlu der iken internet kopması mı yaşıyorsunuz ? Yoksa wifi de bir kopma sorunu mu yaşıyorsunuz ?

Dsl ışığım sönmüyor. Sadece 5 10 saniyelik git gel ler oluyor. Wifi ye bağlı cihazlar hepsi aynı anda gidiyor. Wifi sabit duruyor. !! Ünlem geliyor sadece.

Kopma olmadığı için türk telekom da sorun sizde diyor elektrikçi çağırın diyor. Elektrikçi çağırsam lda birşey yapmayacak. Çağırdım elektrikçi de bizren bu kadar der gibi kapatıyorlar telefonu

Şimdi internet erişiminiz gitmiyor ise wifi anlık tüm cihazlar da gidip geliyorsa, sorun modemlik gibi duruyor. Dsl ışığınız sabitse hat da kopma sorunu olacağını sanmıyorum. Hatta bundan emin olmak için bu sorunu yaşadığınız an, TurkNet Online İşlem Merkezi’ne girip sol menü den teknik bilgiler kısmına gelip orada ne kadar zamandır online olduğunuzu görebilirsiniz. Eğer orada kopma yaşadığınız an da süre sıfırlanmadı ise hat da bir problem olmadığını anlayacaksınız. Bu durumda farklı bir modem ile deneyip tekrar test etmeniz gerekecektir. Sorun düzelirse problemin nerede olduğunu anlamış olur ona göre çekim gücü yüksek bir modem alabilirsiniz.

@MehdiUygun ben daha önce 4 5 tane modem değiştirdim üst kat’ta ki dayım ile de değiştirdim. Benim her denediğim modem sorunlu. Oluyor. Bu modem de 3 4 ay oldu alalı yeni bir modem.

Farklı bir aboneliğim vardı daire 1 de. Bu sorunlar hiç yaşanmadı. Ne olduysa bu daire 2 daire de başladı.

İnternet e bağlı kalma sürem sıfırlanmiyor 3 5 gün bile 0 kopma. Ama beni sinir eden bu wifi ye gelip giden ünlem. Birşey izlerken donması. Oyunlar da takılmalar sinir bozuyor.

Hız yükselticem diyorum gelen ekibe. Hız yükseltirsen daha çok kopacak diyor. Anlamadım birşey. Hız yükselirse modem rahatlamaz mı. Her telefon 1 mbps aliyorsa diyelim. 5 mbps alır daha çok rahatlamaz mı?

Adam ise tam tersi diyor ilk defa böyle birşey duydum. Hızını yükselt kopma daha cok olsun. Bina 69 mbps destekliyor.

Ama iki aile kullaniyorsun diye kopma olur diyor bana

Daha önceden açılmış olan konu üzerinden konuşulmaya devam ediliyor.