Hat kopmadığı halde tüm cihazlar da wifi kopma sorunu


dediğim gibi hat kopmuyo bakıyorum DSL ışığı yanıyo ama internet kopuyo cihazlarda hatta tek marka cihazlarda mı oluyo acaba dedim (huawei,samsung,apple,honor pcde asus) biranda kopuyo modemim TP-LİNK ARCHER VR1200 lütfen bilgisi olan biri aydınlatsın artık bıkıyo insan.

@CKLasT arkadaşım tp-link modemler de bilgili bir arkadaşımdır. Müsait olduğun da sizlere cevap verecektir.

@CKLasT reis bi el at lütfen geçen yine önermişlerdi bakmamıştı

Ayrıca modemlik bir sorun yaşıyorsun. Şuan sağ alta baktığım da kablolu bağlantının koptuğunu görüyorum. Wifi ile mi bağlanıyorsunuz kablolu mu ? Sorun her 2 sinde mi var ?

tüm marka cihazlarda wifi de sorun var kablolu kullanmıyorum

1 Beğeni

e işte zaten internet gidiyo geri bağlanabilmen için telefonlarda wifi aç-kapat yapman lazım oluyo pc de ise yeniden başlatırsan bağlanıyo yoksa bağlanmıyo

Merhaba @FATER

TP link bu modeli sorunlar yaratıyor bunuk için ne yazık ki bir çözüm yolunu bilmiyorum sebebi TP link vr1200’e yazılım konusunda destek vermiyor bunun için ben TP link’e yazdım bekliyorum sadece bu modelinde bu sorun yaratıyor.

Üstat bu modeli ben router olarak kullandım bir süre. Wifisi çok sıkıntılı. Kablolu router olarak hiç bir sorun yok. Ama landan wifiye bir türlü internet vermiyor. Root şifreside işe yaramadı. Yapmadığım ayarda kalmadı. En son attım kenarı duruyor. Huawei ax3 falan ucuza denk getirirsem alacağım. 5ghz wifi kablosuz sinyali alıp dağıtacak adam akıl hesaplı bir şey yok. Bütçede kısıtlı.

hayır anlamadığımda 1000tl bi modem şuan piyasada saçmalık tam yaa

peki reis sence bu modem için özel bir tane daha firmware yapamazlar mı neden yeni güncelleme yayınlamıyolar. İtalya için bi sürüm vardı ona güncelleme yapmıştım yine bir değişiklik olmamıştı.

Bende yetkili arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyorum İtalyadan getirildi bu modemler satılamadığı için ucuza veriyorlar.

peki sizce en azından şu ayarı da yapın dediğiniz bi ayar var mı örn. beacon interval dtim interval filan wifi kısmını ilgilendiren


birde bu hatalardan bir şey öğrenebilir miyim

1 Beğeni

Burada ip atama işlemi yapmış ama ip atması 0.0.0.0 olarak yapıyor modem kendi ip adresini otomatik atayamıyor anlaşıldığı üzere acaba kendimiz atayabilirmiyiz bir ona bakayım.

Buradaki yazılımları denedin değil mi ?

Modemin arayüz resmini atabilir misin ?
Modem ip atamıyor elle girelim ip adreslerini birde öyle yapalım bakam nasıl olacak.

1 Beğeni

Kardeşim modem Arayüzünden wifi tıkla Kanal değiştir auto bırakma Sorunun Yüzde 80 çözülecektir

DHCP servisi sağlıklı çalışmıyor gibi görünüyor. DHCP yi kapatıp tüm cihazlara elle tek tek lokalde ip ataması yapılır denenebilir.

Ek olarak da modemin yakınında Bluetooth cihazları varsa parazite neden oldu olabilir. Ama log a göre DHCP gibi

kardeşim o kadar cahil değilim nerdeyse tüm ayarlarını bilirim modemin