Hat Dondurma

Merhabalar, bir sorum olacakti. TurkNet 'e abonelik islemlerini baslattim. Telekomdan onay bekleniyor suan. Muhtemelen 1 2 gune aktif olur diye dusunuyorumm.
Sorum şu;
TurkNet normalde ön odemeli sekilde fatura cikariyor. Benim basvurim 17.sinde onaylandigini ve hattimin aktif edildigini örnek olarak gosterirsek bir sorum olacak. Ben 1 aralikta askere gidecegim ve 1 ay internetimi dondurmak istiyorum. Bu durumda 17 kasim itibariyle bana 14 günlük pesin fatura mi gelir yoksa 1 aylik tam alınır sonrasinda talep olusturulup diger faturadan düşme seklinde mi yapilir. Ve dondurma islemini faturalandima yapilmadan önce yapabiliyor muyuz. Çünkü aktif oldugundan hemen sonra fatura çıkıyormuş. Kullanmadigim gunlerin parasini odemek istemem.

1 Beğeni

Benim bildiğim kadarıyla ayın 1 inden 1 ine dondurabilirsiniz. Otomatik fatura çıkmaz.

( 1 inden 1 ine değil fatura tarihinize göre online işlemler de o da hattı dondururken yazıyor.

1 Beğeni

Okuyabilirsiniz. İyi akşamlar . :pray:

Post yazmadan once bunu okumustum ama anlayamadigim nokta su. Benim aboneligim muhtemelen sali carsamba gunu baslayacak ve ayni gün bana 1 aylik on odemeli fatura cikacak. 17 kasim- 17 aralik arasi. Çünkü abonelik tarihinden itibaren başlıyormuş fatura tarihi. Simdi ben 17sinde kullanmaya başlayacağım 1aralikta donduracagim. Ama benden 1 i ile 17 aralik arasini pesin odemis olmus olacagim. Biraz karisik konu. Kusura bakmayin

1 Beğeni

Hocam siz ilk faturayı ödeyince kesim tarihini de herşey yerine oturacaktır. Geçişinizi tamamlayıp bekleyin. Diyer konuda davet kodunu nasıl kullanacağınızı anlattım.

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :raised_hand::blush:

10 gün kullandın dondurdun 10 gün parasını ödemesi çıkar.

Geri kalan geri ödemesi geri verilir. Veya
99.90 tl ödedin
Dondurma işlemi günü doldu. 30 günlük parayı vermiş oluyorsun daha önceden . Dondurma işleni kalkıtı önümüzdeki ay 10 günlük fatura yansır sanırım böyle .
20 günlüğü ödemiştin zaten böyle diye düşünüyorum .
Emin değilim ama böyle olması mantıklı gibi geldi