Hat Değerlerinin Düşmesi

Hepinize Selamlar,

3 yıldır TurkNet VDSL abonesiyim ve hat değerlerim düne kadar oldukça iyiydi sebebini anlamadığım bir şekilde inanılmaz derecede düştü. Bu konuyla ilgili “41590116” destek numaralı talebimi oluşturdum. Forumdan da yardım alabileceğimi umuyorum. Özgür iletişim ekstra paketi kullanıyorum ve düne kadar 70 mbit download 8 mbit upload alıyordum.

Hat Değerlerimin Güncel Ekran Görüntüsü:

Speedtest:

Bende 80 kullanırken 35 e düştü TurkNet in acilen uyanması lazım bir iş dönüyor saha ekipleri sorun yok diyor dalga geçer gibi 1 aydır yarıya düşmüş durumda benimkisi de o yüzden ne yapacağız bilmiyorum kimse de canı yanmadıkça sesini çıkarmıyor tabii yavaş yavaş genele vurduğunda bu durum düzeltilecek gibi

1 Beğeni

Ekipler kontrol sağlasın eğer sorun port da değilse muhtemelen iç tesisatdadır. Sinyal gücü - li değer almış kısa devre gibi görünüyor. Teknik bilginiz var ise iç tesisat kontrolü yapmanızı öneririm.

1 Beğeni

Merhaba, yeteri kadar teknik bilgim yok bu konuda. Destek talebime gelen cevap doğrultusunda bir tesisatçı çağırabilirim ama. Şuan için en iyisi destek talebinden cevap beklemek gibi görünüyor.

2 Beğeni

Hocam o kullandiginiz modemden bence verimsiz bir modem hizi tam göstermiyor eskiden benimde ayni modemdi iyi hiz geliyordu baslarda, sonradan bozdu düşük hızlar gelemeye başladı, sonra modemi değiştirip wmg8623 aldım sorun ortadan kalktı.

1 Beğeni

VMG3312-B10B modelini kullanıyorum biraz eski ama farklı bir modemle de denedim aynı sorun devam etti. Modemi değiştirecektim zaten bahsettiğiniz model güzel görünüyor. Teşekkürler öneri için.

1 Beğeni