Hat Değerlerim Nasıl ? 100Mbps

100Mbps Dsl Paket kullanıyorum altyapım max 35 alıyor sizce hat değerlerim nasıl

Merhaba, hat sınırda görünüyor. 22 saatlik bağlantıda 611 bin fec 15 bin crc oluşmuş. Altyapı sorgusunda daha yüksek hızlar çıkıyor ise iç tesisatın yenilenmesi gerekebilir. Altyapı sorgu sonucu 35 ise modemin kararlılık ayarı ile snr bir miktar yükseltilip daha sağlıklı bir bağlantı oluşturulabilir.

herhangi bir iç tesisat yok direkten gelen siyah kalın kablo dsl kablosuna ek yapılıp eve direkt geliyor

Ek olarak direkten gelen kablonun modeme giden dsl kablosu arasında ki ek tekrar gözden geçirilebilir.

Geçirdim elelktirk bantı ile bantlanmış çözdüm yeniden kestim yeniden ek yapıp bantladım değişiklik yok şunu fark ettim aynı santral dolabından hizmet almamıza rağmen komşumun snr değeri mükemmel komşumun eki silikon ile yapılmış benimki elektirk bantı bunu çözemedim komşuma yapılan ek resimdeki gibi benimki elektirk bantı ile yapılmış (Bizim ek evin içinde)

foto alıntı

İsterseniz siz de kendiniz bir elektrikçiden görselde ki yak konnektörden (Boncuk klemens) alarak eki sağlama alabilirsiniz. Yine bir değişiklik olmaz ise tekrar bir destek kaydı açarak sorununuzun devam ettiğini belirtin. Açık kaydınız varsa o kayıt üzerinden de talebinizi iletebilirsiniz.

bu boncuk ile yapılan ek ile elektrik bantı ile yapılan ek ikisi arasında dağlar kadar fark var mı ? neden herkese boncuk ile ek yapılırken bana zamanında böyle elektrik bantı ile yapılmış

Dağlar kadar belki fark olmaz fakat uzun ömürlü ve sağlıklı olur. Kurulumu yapan ekibin elinde olmayabilir.