Hat değerlerim düşük

Hat değerlerim çok mu kötü kontrol eder misiniz?

@moderators + @tnetwork

Hayır değil şu an en sağlıklı şekilde hattınıza sinyal ulaşmış. İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray:

Tplinkle görüştüm değerlerimin çok kötü olduğunu söylediler o yüzden sormak istedim dsl bağlantımdan test yaptıklarında türknetten gelen teknisyenler bi sıkıntı görmüyorlar fakat modem çıkışından problem oluyor 1 ile 20 mbps arasında gidip geliyor internet ve inanılmaz ping oluyor 75 mbps tanımlı normalde sorun modem kaynaklı olabilir mi hala çünkü geçen hafta kendi zyxel modemiyle denedi teknisyen benimle aynı değerleri aldı bugün bi port değişikliği yapacaklar tekrardan bekleyeceğim herhangibir değişme olacak mı diye

Hattın maksimum kapasitesi 79 mbps olarak görünüyor. Sizin modeminize de sağlıklı bir şekilde 50 mbps hız ulaşmış görünüyor. Tp Link çalışanları neye göre kime göre kötü dedi bilmiyorum. Ama bakır altyapıda bir çok faktör hattın kapasitesine etki ediyor. 1-20 mbps arasında ki değerler kablosuz internet hızı ile ilgili mi? Modemi herhangi bir alıcıya kablo ile bağlayıp test etme imkanınız var mı?