Merhaba dün arıza kaydından sonra cevaben internetim 50 megabite düşürüldü ve 35 megabit ortalama hız almaktayım. Ama hat değerleri bu şekilde çok kötü gözüküyor. Bu değerler normal mi VDSL2 için? Oyun oynarken, zoomda kopma olur mu? Santrale mesafem 73 metre, bu kadar kötü değerler olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yardımınızı rica ederim
Son günlerde birçok kişide (bende) snr konusunda şikayet ediyor ve hız düşürülme yapılıyor. Biraz etkileniyor ama çözüm olmuyor. Ben rdp ile uzaktan çalışıyorum ve çalışırken işkence çekiyorum. Gürültü marjım 8-9 civarı. Tüm binanın bağlantısı kopuyor bazen. Özellikle sizin marj aşırı düşük. Sürekli kopmalar olacaktır. Yapmanız gereken altyapı dönşüm talep etmek. Gigafiber forumunu doldurmak. Başka bir şey yapmak çözüm değil. Bakır hatta sorun var. Malum telekom sağolsun. Bir umutla Gigafiber bekliyoum.
Komple ev içi ankastreden gelen tesisatı değiştirdim bir faydası olmadı bende. İlginç. Bazen 1-2 arasına kadar düşüyor. Sanırım sadece bnim bakır hat tamamen bozuk.