Merhaba hattımdan maksimum ne kadar hız alabilirim şuanda çok düşük hız alıyorum
ayrıca yan binada 80 megabit hat gözüküyor sorguladıgımda
Nereden öğrenebilirim ben de bunları? Alabileceğim maksimum hızı merak ediyorum.
Modem arayüzünde yazar yada alt yapı sorgulamada
Burası değil mi? Değerlerim nasıl peki?
Maksimum 46 Mbps mi alırım?
Upload tarafında hat zayıflaması aşırı fazla. Olmaması gereken bir durum. Modeme gelen kabloyu kontrol edin ve spliter kullanıyor iseniz onu söküp modemi direkt olarak bağlayın.
Her geçen gün düşüyor upload. Önceden 4-5 alıyordum. Yavaş yavaş düşmeye başladı. Spliter yok. Kablo da yeni.
Merhaba goksel bey kabloları daha yeni değiştirdim elektirikçi vasıtasıyla interneti yeni bağlattım splitter falanda yok
Elektrikçiyi tekrar çağırıp modemi ankastreye bağlayıp değerleri tekrar kontrol etsin siz de kontrol edin eğer değişiklik varsa sorun bağlantı yada kablodan. Eğer değil ise portunuz bozuk
Dediğinizi yaptım sadece upload biraz yükseldi 0.20 den 0.33e çıktı sorun demekki portta türknetin arıza sonucunu bekliyorum bakalım düzeleceğini sanmıyorum gerçi eğer düzelmezse vae’ye geçirilmesini talep edeceğim ondada düzelmezse iptal ettirim yapacak birşey yok