Hat değerleri hk,

vdsle yeni geçiş yaptım 75mbpslik paket tanımlı altyapımım maksimum 68mbps veriyor speedtest yapıyorum 35/7 çıkıyor hat değerlerimi bırakıyorum aşağıya sorun nedir?


Merhaba, Kablolu testler de durum nedir?

Kablosuz testlerde hız kayıpları yaşanabilmektedir. Modeminizin çekim gücü, konumu, etrafında bulunan sinyalin yayılmasını engelleyen eşyalar, test ettiğiniz cihazda bulunan wi-fi kartı gibi etkenlerden dolayı kablosuz testlerde hız kayıpları yaşanabilmektedir. En doğru sonucu öğrenmek için kablolu hız testi yapmanızı öneririm. Kablolu hız testinde aynı sonuç ile karşılaşırsanız Hızım Düşük Performans destek kaydı açın temsilci gerekli incelemelerin ardından tarafınıza geri dönüş yapacaktır.

1 Beğeni

Sorun sadece kablosuz ayarlarınızda veya modeminizin kablosuz kapasitesi ile ilgili. Veya test yaptığınız cihaz ile ilgili de bu durum söz konusu olabilir.
Hat değerleriniz gayet iyi.

2.4 Ghz eski teknoloji ise kablosuz olarak testte bu değerler çıkması normaldir. Kablolu test yapınız ve Sanırsam TT tplink td9970 modemi onu da 5 ghz bir modemle değiştirmenizi tavsiye ederim.

yan komşumda da üstte yazdığım hız değerlerinin bire birini kullanıyor o 60mbps alıyor ikimizde kablosuzdan test ettik

router alsam xiaomi 4a giga olarak dusunuyorum 5ghz de hızımı yükseltir mi?

5 ghz yakın mesafede kayıpsız hız verir ama router ile mesafe arttıkça 2.4 ghz’den farkı kalmaz o yüzden tam kapasite kullanmak istiyorsanız ya kablolu kullanacaksınız ya da router’ı cihazınıza yakın yere konumlandıracaksınız.

5 ghz modem ise alır.